Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - DZIK6

Perka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Perka 
Nick pracownika: @DZIK6
Powód: komfortowa jazda, dobra współpraca 
Dowody: https://imgur.com/a/MU6h55n
Opis sytuacji: Potrzebowałam transportu na jeden domek, który chciałam sprawdzić. Przypadkowo zrespiłam się na spawnie SF, więc zdecydowałam się na przejazd taksówką (czasem trzeba xD). DZIK6 akurat stał na spawnie, więc poprosiłam go o zawiezienie w miejsce, które mnie interesowało. Podczas jazdy zapewnił mi odpowiedni komfort zadając wszystkie pytania z tego zakresu :D Dojechaliśmy na miejsce, a taksówkarz zgodził się poczekać kilka sekund by zawieźć mnie w inne miejsce - do redakcji PN. 

Edytowane przez Perka
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.