Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Tripz

0MATY

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Majeczkaa<3 
Nick oskarżonego: @Tripz
Powód skargi: NOTORYCZNE strzelanie w graczy po śmierci na strefie DM
Data zdarzenia: Dziś
Dowody: Bez Vod'a nie ma Dowoda, a w moim przypadku zawsze jest. 

Spoiler

Opis sytuacji: Robiąc oro na strefce DM graczowi o nicku "Tripz" tak siadła psycha, że musiał wykorzystywać błąd skryptu, aby mnie zabić i dalej próbować przejąć strefę na grove street.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: wPKCasw.png

Spoko mógł być u ciebie po prostu desync. 😉 skok pingu lub coś takiego. Nie wiem czekam na admina. 

Lub u mnie często jest desync czy coś takie ze po 3 sek dostajesz. też mógłbyć to bot nie wiem sam jak takiego czegoś nie robię. Rcon niech zweryfikuje

A i widać na nagraniu że ktoś strzela z tyłu też strzał mógł być z styłu a nie ode mnie. 

5 godzin temu, Tripz napisał:

Spoko mógł być u ciebie po prostu desync. 😉 skok pingu lub coś takiego. Nie wiem czekam na admina. 

Lub u mnie często jest desync czy coś takie ze po 3 sek dostajesz. też mógłbyć to bot nie wiem sam jak takiego czegoś nie robię. Rcon niech zweryfikuje

A i widać na nagraniu że ktoś strzela z tyłu też strzał mógł być z styłu a nie ode mnie. 

Głupawe zagrywki z twojej strony, przy pierwszej skardze przepraszałeś jak wierny piesek i błagałeś na discordzie, abym ją zamknął za dosłownie to samo - Nie widzisz tutaj swojego błędu na filmie?

image.png.7fc3d099900be35d2c9c8d740ad13e01.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.