Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na BezkituXD

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Tripz napisał:

No chciałem, ale jeden kolega życzył mi żebym dostał bana, a po 2 tak dostanę bana za to że byłem na duchu i raz go zabiłem. i się do tego przyznałem. skarga jest o to że miałeś tego nie robić a na nagraniach widać inaczej. Czekam na Rcon 

sam wiesz że tego nie robię po co to ciągniesz dalej -_-?

4 godziny temu, mejwa0318 napisał:

Przepraszam że się wtrącę, nie karać pkt, ale dziś tak że miałem zdarzenie z graczem i nicku BezKituxD i używał tak zwanego Q buga czy jakoś tak ponieważ strzelał z rąk podskakiwając do góry i na boki, gracz nie do zabicia 

Kurde qbug skacząc do góry I na boki XXDDD SZKODA ZE NIE WYKONALNE naucz się grać pisałem w gierce jesteś hipokryta wbijasz Do gierki grozisz mi że nie zabijaj bo jak to Napisałeś "Nie będę zabierać ci strefy chce tylko zarobić nie bij" po czym jak napisałeś że nie weźmiesz nawet paczek napisałeś że jestem smieszny "zaraz zawołam FS (50os) I ziomków z ekipy I nie mam szans" potem gdy Cię zabijam wielkie zdziwienie I nagle dostajesz w gierce po czym piszesz skargę pokaż mi tego qbuga skacząc do góry I na boki XXDDD 

1 godzinę temu, mejwa0318 napisał:

Hahahaha dobre nie stworzone rzeczy piszesz koleś, i wiem że z bugami latacie na tym Dm ty i te wasze całe gcbw 😉 więcej tu się nie wypowiadam żeby punktami nie pokarali 

Normalnie tak O qbug skacząc weź się człowieku zastanów co piszesz to że ktoś jest lepszy nie znaczy że buguje xD dam ci radę zamiast pisać skargi które sensu nie mają idź potrenowac strzelanie 

Kiedy przestaniecie próbować wysłać mnie na bana tylko dla tego że jestem lepszy I podczas strzelania używam mózgu?

5 godzin temu, Tripz napisał:

o tutaj chyba się zbagowało, ale wolę podesłać. 

a i to było dawno już. 

Nie no i jesz mi napisz że specjalnie robię "garba" dla postaci nie wiem gości wiesz że lecisz za skargę od matego I cały komputer przeszkujesz żeby tylko coś na mnie znaleźć weź poćwicz lepiej A nie skargi piszesz 

Dnia 4.03.2021 o 12:46, BezKituxD napisał:

Nie no i jesz mi napisz że specjalnie robię "garba" dla postaci nie wiem gości wiesz że lecisz za skargę od matego I cały komputer przeszkujesz żeby tylko coś na mnie znaleźć weź poćwicz lepiej A nie skargi piszesz 

Widać ze kolega buguje dm. Nikt nigdy nie miał tak na dm jak on, Pozdrawiam 

2 minuty temu, Tripz napisał:

Ale napisałem tam wyżej,  tutaj chyba się zbagowało, nie jestem pewny gościu, ale spoko czekam na rcon. Pozdrawiam serdecznia pana 

nie mam sił już z Tobą pisać jesteś tak ograniczony umysłowo że słów brak idź szukaj dalej filmów żeby mnie na bana wywalić zamiast pocwiczyc samemu 

Przed chwilą, BezKituxD napisał:

nie mam sił już z Tobą pisać jesteś tak ograniczony umysłowo że słów brak idź szukaj dalej filmów żeby mnie na bana wywalić zamiast pocwiczyc samemu 

Oki, Czekam na rcon. żegnam pana 

Nie będę czytał spamu, który jest zapisany na 3 strony. Jeżeli chcecie, aby skarga została rozpatrzona to podejdźcie do tego odpowiedzialnie i na poziomie, z szacunkiem do osoby sprawdzającej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.