Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Dev

19bomber77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: 19bomber77
Nick pracownika: Dev
Powód: Człowiek stworzony do tej pracy. Miły oraz doświadczony kierowca
Dowody: 

Opis sytuacji: Zamówiłem przejazd, który po ułamku sekundy przyjął kierowca Dev, co naprawde zadziwiło mnie, gdyż ostatnimi czasy, na przyjęcie kursu, trzeba czekać dłuższy czas. Kurs odbywał się do przechowalni LV. Kierowca zapytał o moje dzisiejsze samopoczucie  oraz zaproponował słuchanie, mojego ulubionego radia. 

Dodatkowo chciałbym pochwalić umiejętności kierowania pojazdem Deva. Gracz pojazd prowadził równo, nie szarpał oraz nie bujał pojazdem. Podróż minęła w bardzo dobrej atmosferze.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.