Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ja powiem tak...

MikeY^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym się odnieść do pewnej rzeczy, która od dłuższego czasu mnie zwyczajnie irytuje na Serwie , a konkretnie do braku szacunku wobec kobiet ze strony Serwisu.  Piszę to jako zwykły gracz z premką, który siedzi w tej grze od lat i widział już naprawdę dużo. I właśnie dlatego tym bardziej mnie to razi.Napisałem prywatnie jako gracz, co dokładnie mi nie pasuje w takim zachowaniu.  Chodzi o sposób traktowania kobiet, które grają w MTA. Kompletnie nie rozumiem skąd bierze się takie podejście.  Czy naprawdę jedynym powodem ma być to, że ktoś jest kobietą? Bo ma inny głos? Bo się odezwie na voice? Dla mnie to jest zwyczajnie absurdalne. Scena MTA zawsze była miejscem, gdzie ludzie przychodzili pograć, pośmiać się, pogadać i spędzić dobrze czas. Nie ważne czy ktoś jest facetem czy kobietą.  Każdy odpala grę z tego samego powodu. Dlatego nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy czują potrzebę jechania po kimś tylko dlatego, że jest Kobietą...   To nie jest żaden poziom ani „bekowy content”, tylko zwykła żenada.   Najbardziej irytujące jest to, że często osoby które najwięcej krzyczą i cisną, same nie mają nic sensownego do zaoferowania poza darciem się i prowokowaniem innych.   A potem wielkie zdziwienie, że kobiety nie chcą się odzywać na voice albo zwyczajnie odchodzą z serwerów.    No ciekawe dlaczego.  Gram w MTA naprawdę długo i jako stary wyjadacz widziałem różne sceny, dramy, konflikty i inne akcje.   Ale jedno zawsze było dla mnie oczywiste podstawowy szacunek do drugiego gracza. Niezależnie kim jest po drugiej stronie monitora.   Jeśli ktoś przychodzi pograć i nikomu nie szkodzi, to zasługuje na normalne traktowanie.   Dlatego napisałem wprost, co mi się nie podoba w takim zachowaniu. Nie po to, żeby robić dramę czy szukać atencji, tylko dlatego że zwyczajnie mnie to IRYTUJE. Nie potrafię przejść obojętnie obok sytuacji, gdzie ktoś jest jechany tylko dlatego, że jest Kobietą albo ma MAŁY STAŻ. To jest słabe, prymitywne i zwyczajnie nie na miejscu. Kobiety w MTA mają dokładnie takie samo prawo tu być, grać, odzywać się i uczestniczyć w społeczności jak każdy inny gracz. I jeśli ktoś ma z tym problem, to problem jest po jego stronie, a nie po stronie tych KOBIET. Dlatego będę zawsze reagował, kiedy widzę takie zachowania. Bo scena MTA i społeczność graczy powinna wyglądać trochę lepiej niż poziom gimnazjalnych docinek o to, że ktoś jest Kobietą. 

Edytowane przez MikeY^
spacja
  • Super 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 1

Ja nie widziałem żeby ktoś kogoś hejtował ze względu na płeć. Tak dla przykładu dj nadia jest np hejtowana bo pozdrawiała na audycji isis, alkaide, kkk i ogólnie takie niemiłe rzeczy... Ja bym bardziej powiedział, że kobiety są dobrze traktowane i czasami nawet mają łatwiej. Dajmy przykład somandiego. Jak jest się facetem to nie ma się od niego żadnych korzyści, a jak się jest kobietą to zrobi dla niej wszystko. Wiadomo są wyjątki i ktoś będzie obrażał kobiete ze względu na to, że jest kobietą. Jednak to się dotyczy wszystkiego. Kierowców audi a3, ludzi innej rasy, wiary i ogólnie odróżniających się od społeczeństwa w którym się znajdujemy. Na to nie ma lekarstwa. Wolny kurdystan! wolna...

• Super 2
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Jezus chłopie, z tego twojego postu to wyjawia sie białorycerstwo xD.

W rzeczywistośći, to tak naprawdę kobiety mają tutaj znacznie więcej atencji i znacznie łatwiej uzyskują, co chcą. 

Walcz dalej z czymś, co w istocie nie istnieje. Ona tego nie zauważy ziom. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.