Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na .Drymaniusz*

AdeX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AdeX1924
Nick(i) oskarżonego(/ych): @.Drymaniusz*
Powód skargi: Chyba mu się osoby pomieszały. Błędne skalowanie 
Data zdarzenia: 12.03.2026
Dowody: Dostalem kare 2 dni mute po ponad miesiacu bez kary. https://prnt.sc/lXhtpWzr4nMo https://prnt.sc/Cw4tFVHITG5D 
Opis sytuacji: Dostałem mute na 2 dni, gdzie moja kara ostatnia była ostani raz ponad miesiac temu. Znajomy który dostał kare gdzie ostatnią kare miał zaledwie kilka dni temu dostał ją na 12 godzin. Nie pisałem nic takiego żeby otrzymać kare ale uważam iż skalowanie chyba to pomyłka.
Dodatkowo chciałbym dowiedzieć sie jakie prowokacje wyszły niby z mojej strony oraz dlaczego poszły mute skoro żadna strona nie zgłosiła prowokacji.

Edytowane przez AdeX
  • Super 12
  • Lubię to! 1
  • WOW! 3

Nic mi się nie pomieszało, kara została wyskalowana prawidłowo. Miesiąc to w mojej opinii zbyt krótki czas, aby myśleć o zmniejszeniu skalowania lub rozpoczęciu go od nowa. Klakier poprzednią karę miał na 6 godzin, dlatego zgodnie ze skalowaniem otrzymał 12 godzin. U Ciebie sytuacja jest analogiczna - poprzednia kara była na 1 dzień, więc zgodnie ze skalowaniem otrzymałeś 2 dni.
Od początku (23:54) wszystkie twoje wiadomości skierowane do Sebixa miały charakter prowokacyjny, twoje zdziwienie otrzymaną karą w tej sytuacji jest dla mnie zaskakujące. Mylisz się również co do zgłoszeń - sprawa rzeczywiście została zgłoszona, z czego aż 3 z 5 raportów dotyczyły Ciebie.
Poniżej kilka logów z sytuacji, nie będę wstawiał całości, ponieważ nie ma to sensu - doskonale wiesz, co pisałeś.

Spoiler

2026-03-11 23:59:25 AdeX bo twoje ego sie chowa na fotkach z twoja kobieta
2026-03-12 00:00:12 AdeX takiego osobnika jak sebix
2026-03-12 00:00:17 AdeX to nie tykam 😜

Edytowane przez .Drymaniusz*
  • Złość 1
  • Haha 4

Napisano (edytowane)

ty sobie teraz jaja robisz? XD 
2026-03-12 00:00:17 AdeX to nie tykam 😜
Gdzie ty tu widzisz prokowacje XD jak mozesz skalować kare któa byla miesiac i 10 dni temu na 48h? 
moge wstawić tu całe logi nie ma problemu. 

-NAPISANIE że kogoś ego jest na jego fotkach z kobieta? wyjaśnij mi ta prowokacje i prosze przeczytaj definicje prowokacji XD

Dlaczego nie wstawisz wczesniej wiadomosci jak ktoś napisał zebyśmy zrobili sobie l*da na wzajem. 
typek kary nie dostał a do mnie masz problem? serio?

2026-03-12 00:00:17 AdeX to nie tykam 
😜 
tak nie tykam ponieważ jestem osobą hetero, w twojej opini mialem napisać, tak bardzo chętnie ci zrobie l**a na zgode? 

Nie wiem czy ty sie slyszysz czy coXD

Przepraszam że żyjemy w czasach kiedy powinienem odpowiedzieć ze jestem chętny na takie typu rzeczy 🙂

Edytowane przez AdeX
  • Super 7
  • Haha 1

Rzeczywiście wcześniejsza wiadomość mi umknęła, jednak niewiele to zmienia w całej sytuacji. Kary zostały nadane za całokształt waszej przepychanki - czy słusznie? Ciężko powiedzieć - według mnie tak, ale mogę się mylić. Ostateczną ocenę pozostawiam osobie rozpatrującej skargę.

• Złość 1
  • Haha 6

No to super, wkleić logi bez powyższej wiadomości 🙂 karałeś tak samo? bo wiadomość ci umknęła? Czy jednak jest ta ideologia w której lepiej odpowiadać na takie teksty jak pisałem wyżej? ile osób zostało bez kary z całych logów? a mi nadałeś 48h kary po parawie 1.5 msc bez kary?

• Super 7
  • Haha 1

Oczywiście umknęły Ci wiadomości które prowokowały mnie oraz innych uczestników tej rozmowy, aczkolwiek nasze które nie były sprzeczne z regulaminem już nie, śmiem twierdzić iż twój brak kompetencji jest uzasadniony niechęcią do części graczy, stąd decyzja o takich a nie innych karach. Jestem w stanie wywnioskować po twoich wypowiedziach, iż sam nie jesteś w stanie określić za co ukarałeś wszystkie osoby biorące udział we wczorajszej konwersacji, a nawet idąc krok dalej, jestem skłonny wyjść z podejrzeniem twego braku kompetencji oraz irracjonalnego nadawania kar jak leci. Proszę aby administrator który nadał mi karę, przeczytał dokładnie logi i zastanowił się nad słusznością nadanych przez niego kar. Resztę pozostawiam już do oceny administracji Rcon, gdyż widzę że osoba pełniąca rangę senior admina jest uprzedzona do graczy, i nie potrafi wykonywać swoich obowiązków.

• Super 15
  • Haha 5
  • WOW! 1

W świetle całokształtu tej przepychanki słownej kara została nadana prawidłowo. Jego analiza nie pozostawia jakichkolwiek wątpliwości zwłaszcza wobec faktu, że to Ty zainicjowałeś tę konwersację poruszając temat rzekomego udziału jednego z graczy serwera w grupie kibicowskiej polskiego klubu. Zarówno Ty, jak i KlakierSzary, SebixMaRaka, a także Lis0X otrzymaliście kary, które zostały nadane w prawidłowym wymiarze. Przy skalowaniu kary pod uwagę brany jest nie tylko okres jaki upłynął od ostatniej kary, ale także jej wymiar. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.