Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza UgaBugaFaquk

oleksy

Rekomendowane odpowiedzi

Login: oleksy
Nick oskarżonego: @UgaBugaFakuq
Powód skargi: Taran
Data zdarzenia: 27.02.2021
Dowody: [2021-02-27 16:47:43] [Output] : (153) UgaBugaFakuq: Ty zawiniles i ja
[2021-02-27 16:47:46] [Output] : (153) UgaBugaFakuq: Ja wymusilem . Do tego wszystkiego świadkiem był support, który powiedział, że to on zawinił  [2021-02-27 16:50:15] [Output] : (138) Koseryk: No to twoja wina. [2021-02-27 16:50:22] [Output] : (138) Koseryk: Bo mu wyjechaĹ‚eĹ›. [2021-02-27 16:46:40] [Output] : (153) UgaBugaFakuq: MY razem w org [2021-02-27 16:46:48] [Output] : (153) UgaBugaFakuq: To Ci obnize wstep

Opis sytuacji: Jechałem PROSTO drogą obok mechanika po czym gracz skręcił wymuszając pierwszeństwo. Chcial mnie przekupic, że doda mnie do organizacji i że będę mieć mniejszy wstęp ale dla mnie było to zabawne. Gracz nie chciał zapłacić za szkody po czym napisal reporta. Tepnął się support o nicku @Koseryk i powiedział, że zawinił. Gracz przelał mi 10 lecz dla mnie to za mało. Napisałem, że chce więcej ale on na to, że nie napisałem dokładnie ile chce XD. Napisałem mu aby przelał 100 za całą sytuację a ten ze nie i przelał 50. Mam dość kłótni z nim. Oddam mu całą gotówkę w zamian za ukaranie go w postaci zawieszenia prawa jazdy. Nie zaachował sie fair  stosunku do mnie więc chce aby dostał karę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: [2021-02-27 16:50:55] [Output] : >> [153] UgaBugaFakuq: informuje o skardze

15 godzin temu, UgaBugaFakuq napisał:

Jest moim ziomem który miał lajva na discordzie i to widział :3 A to że ja wymusiłem to nie był taran bo jakby był taran to ja bym w ciebie wjechał a to że mialem tylko 60$ przy sobie no już never mind po 2 Poinformowales mnie o skardze przez napisaniem.

no a kiedy miałem cie poinformować ? XD

15 godzin temu, UgaBugaFakuq napisał:

Jest moim ziomem który miał lajva na discordzie i to widział :3 A to że ja wymusiłem to nie był taran bo jakby był taran to ja bym w ciebie wjechał a to że mialem tylko 60$ przy sobie no już never mind po 2 Poinformowales mnie o skardze przez napisaniem.

ale nie powinien się mieszać bo NIE uczestniczył w tej sytuacji więc jak dla mnie powinien dostać punkty ale to już administrator rozwiąże :}

Po 1 o napisaniu skargi się informuje jak wstawiłeś skarge to edytujesz post. Po 2 uczestniczył ze mną  na discordzie w rozmowie i widział. Po trzecie pieniędzy oddać nie możesz jak już zapłaciłem i nie możesz sobie pisac co chcesz a czego nie bo o tym administracja decyduję zapłaciłem za szkody tyle ile miałem. Więc uważam za zamknięty temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.