Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad ze Starszym Inspektorem frakcji SARA - Legon

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

VCqdZxh.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Kierownik @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad ze Starszym Inspektorem frakcji San Andreas Road Assistance@Legon. Przygotujcie, proszę, swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zachęcam Was do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | L: @Legon

V: Dzień dobry! Z tej strony @Veirdness, Kierownik z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
L: Witam, z tej strony Starszy Inspektor @Legon z San Andreas Road Assistance. Bardzo chętnie, dziękuję za zaproszenie.

V: Wspaniale! Na początku naszej rozmowy chciałabym Cię prosić o to, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom i opowiedział coś o sobie.
L: Mam na imię Piotr, mam 24 lata. Pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Jestem osobą konkretną, o szerokich zainteresowaniach i z otwartą głową. Lubię być w ruchu i nie przepadam za nudą – zawsze potrafię znaleźć sobie zajęcie. Na co dzień jestem miły, wyrozumiały, sympatyczny i cierpliwy. Staram się podchodzić do ludzi ze spokojem i szacunkiem, raczej słucham, niż oceniam.

OXpJWk1.png

V: Czy masz jakieś hobby lub zainteresowania, którymi chciałbyś się podzielić?
L: Mam sporo zainteresowań. Jedne są bardziej rozwinięte, inne mniej, ale wszystkie w jakiś sposób mnie kształtują i sprawiają, że stale się rozwijam. Interesuję się sportem – aktywność fizyczna to dla mnie sposób na utrzymanie formy i odreagowanie codziennych spraw. Drugą ważną dziedziną jest mechanika pojazdowa – fascynuje mnie temat samochodów, działania silników i ogólnie techniczne aspekty motoryzacji. Lubię wiedzieć, jak coś działa i nie boję się ubrudzić rąk przy naprawach. Kręcą mnie też rowery – zarówno jako forma rekreacji, jak i zainteresowanie sprzętem oraz jego budową. Ciekawi mnie historia – różne okresy i wydarzenia, dzięki którym można lepiej zrozumieć współczesny świat. Lubię poszerzać wiedzę i patrzeć na rzeczy z szerszej perspektywy. Do tego dochodzi muzyka – słucham różnych gatunków w zależności od nastroju.

V: W związku z tym, że wspomniałeś, iż historia jest Twoim zainteresowaniem, chciałabym dowiedzieć się nieco więcej na ten temat. Który aspekt historii interesuje Cię najbardziej? Sytuacje polityczne czy coś innego?
L: Polityka mniej, historia motoryzacji bardziej. Interesuje mnie, jak na przestrzeni lat rozwijała się technika i konstrukcja samochodów oraz innych pojazdów.

V: Z racji tego, że Twoje zainteresowania motoryzacją łączą się również z zakresem historycznym, o którym wspomniałeś wcześniej, nasuwa mi się następne pytanie. Czy jest jakiś pojazd, który szczególnie Ci zaimponował pod względem np. technicznym bądź wizualnym?
L: Wiadomo, że nasz polski Fiat 126p to prosta konstrukcja i nieskomplikowany silnik, ale każde auto ma swoje plusy i minusy, zarówno pod względem mechanicznym, jak i ogólnoeksploatacyjnym. I właśnie to jest ciekawe, jak różne rozwiązania sprawdzały się w praktyce.

V: Kończąc temat motoryzacji, chciałabym zapytać, który segment historii motoryzacji szczególnie wywiera na Tobie wrażenie i dlaczego właśnie ten?
L: Najbardziej fascynuje mnie historia motoryzacji amerykańskiej, bo imponuje mi jej rozmach, charakterystyczny design i potężne silniki.

ViK7CPf.gif

V: Przejdźmy zatem do kolejnego pytania. Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
L: Po odejściu z serwera, na którym pełniłem dość istotną funkcję, postanowiłem poszukać nowego miejsca dla siebie. Pewnego dnia trafiłem na ten serwer, który od razu zaimponował mi swoją technologią i tym, że nie jest przesadnie naszpikowany skryptami, modelami i innymi dodatkami. Jeśli chodzi o moją rozgrywkę tutaj, to rozpocząłem ją 26 grudnia 2021 roku i gram do dziś. Na początku grałem dość regularnie, miałem swoje wzloty i upadki, także jeśli chodzi o majątek czy auta. Kiedy miałem czas, najczęściej wykonywałem prace dorywcze.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
L: Oj, dokładnie nie pamiętam, ale zaczynałem od zdawania prawa jazdy i poznawania podstawowych rzeczy na serwerze. Kolejno wykonywałem prace dorywcze i stopniowo odkrywałem nowości, które pojawiały się na serwerze. Wspominam to jako fajny, powolny start, kiedy wszystko było świeże i ekscytujące.

V: Jak wyceniasz swój aktualny majątek? Co się w nim znajduje?
L: Obecnie posiadam Picadora Custom. Jest to piąty model na serwerze, który jest dostępny jako pierwszy w benzynie. Posiada on również unikatowy set. Poza tym mam Sandkinga XJ, BF-400 oraz Banshee Vipera GTS na zestawie torowym i secie lawendowym.

RB4hBGt.png

V: Czy posiadasz jakiś cel, który chciałbyś zrealizować na serwerze?
L: Jeśli kiedyś będzie możliwość, dołączę do ekipy administracji. A najbardziej zależy mi na tym, aby powiększyć swój majątek o kolejne autka, bo teraz mam skromną ich liczbę.

V: Czy jest coś, co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
L: Optymalizacja serwera i jego większa promocja w celu przyciągnięcia większej liczby graczy.

V: Co skłoniło Cię do wyboru frakcji San Andreas Road Assistance?
L: Chwilowo byłem we frakcji San Andreas Transport Corporation, którą miło wspominam (z tego miejsca chciałbym pozdrawić @Suzannee, @zwinny., @Dev oraz @PudzianzVolvo). Co do wyboru San Andreas Road Assistance, byłem ciekawy tej opcji. Ogólnie interesuje mnie możliwość rozwijania się, awansowania i dalszego zaangażowania, tak jak opisałem powyżej, a także atmosfera, którą oferuje frakcja.

2S0zhOh.gif

V: Jakie są Twoje główne obowiązki w roli Starszego Inspektora?
L: Mam wrażenie, że moje obowiązki nie różnią się znacznie od wcześniejszych, poza większym wachlarzem pojazdów, SKP i innymi opcjami. Lubię pomagać nowym członkom frakcji; jestem osobą przyjazną oraz pomocną.

V: Jak oceniasz atmosferę, która panuje we frakcji?
L: Atmosfera we frakcji jest bardzo przyjazna i wspierająca. Ogólnie panuje tu dobra współpraca i miła zabawa, co sprawia, że chętnie się angażuję.

V: Gdyby nie frakcja San Andreas Road Assistance, to gdzie byś siebie widział?
L: Gdyby nie frakcja, zapewne widziałbym siebie pracującego w pracach dorywczych.

V: Odchodząc od Multi Theft Auto, grasz jeszcze w coś innego?
L: Gram w różne gry, m.in. „Fortnite”, „PUBG”, „World of Tanks” (ze szczególnym zainteresowaniem historią czołgów), wszystkie części „Grand Theft Auto”, „Euro Truck Simulator 2”, „League of Legends”, „CS:GO” i wiele innych.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
L: Moje największe marzenie jest standardowe. Mowa tu głównie o dobrej pracy i dbaniu o rodzinę.

V: Co wniósł serwer do Twojego życia?
L: Serwer do mojego życia wniósł to, czego mi brakowało, czyli odskocznię od życia prywatnego.

V: Dobrze, zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
L: Tak. Chciałbym pozdrowić: @FuksiYoutube@xPawel69@Dawerty@Suzannee@TheStreetWear@DeoN@Domanu.mnr@Vixu@Puczy@KlakierSzary@Jugol@Laura_Palmer@Mizshift@PolisheQ@Sayuri_Toya@Blefik@Bebek@>Natka<@K37RAPER@Nataliaaa@dercia@zabijakaNs@NerVous@Jakubexx@Martin*@PsiN0s@Vajtekk.vnd@Juliee*@Kacp3r@Montz.ver@sajka@Wujaszek. oraz całą organizację Hotel California, Ciebie i frakcję San Andreas Road Assistance!

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

IE1EcvT.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 24

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.