Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ocena Prezentera | Zolorka

Jahowski
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Świetna prezenterka radiowa – profesjonalna, charyzmatyczna i zawsze pełna pozytywnej energii. Jej głos i sposób prowadzenia audycji sprawiają, że słucha się jej z prawdziwą przyjemnością.

• Super 1

Pisałem raz napiszę i drugi. Prezenterka posiada bardzo przyjemną listę piosenek. Co najważniejsze na każdą audycje jest inna nie to co nie którzy że ciągle ten sam gust. Mega fajnie się słucha audycji tej prezenterki. Mogę śmiało napisać że jest to najlepsza kobieta z najlepszą playlistą i poczuciem humoru jaką kiedykolwiek słyszałem w radiu ProjectFM

• Super 1

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.