Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Klocka - bezsesowne karanie za ''??????'' w czasie rekrutacji na Supporta - Marzec 2026.

Altec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SprytsBeng.
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Klocek.
Powód skargi: Bezsens kara. W czasie trwania rekrutacji na supporta - XXVI edycja.
Data zdarzenia: Teraz.
Dowody: Czat /g.
Opis sytuacji: No. Gadałem sobie grzecznie z społecznością na /g o wszystkim czym możliwie (o tej planecie), w ogóle i było fajnie, pięknie. 
Dopóki, aż @Skopson nie napisał pewnego wpisu, na pewno wobec mnie. Więc ''zareagowałem'', tylko z ''Skopson, ??????''. Nic więcej. Po x sekundach - dostaje mute od tego seniora admininistratora.
Nie dostałem żadnego cichego ostrzeżenia/globalnego ostrzeżenia o ''floodzie na /g'', tylko od razu, z grubej rury - muted na 3h.
Ale powiem tak - na tłustym drukiem: Jak jest rekrutacja na suppa, to administracja tylko ''węszy'', by mnie ukarać. Jeszcze za takie gówno. A jak nie ma rekrutacji na supporta, to mam spokój z karami.
I zaś kolejna/next rekrutacja na supportera - edycja XXVI - w pupie, że tak powiem.
Bo dostałem karę, w czasie trwania rekrutacji na supportera.
Proszę, bym bardzo prosił, wnosił, aby tę skargę rozpatrzył właściciel serwera - @Sky, z @Volenir (2 właścicielem tego serwa), z wyłączeniem Pana @Mixsu, gdyż on jest z przeciwnej organizacji, podobnej do ''Fama et Gloria'', która nazywa się ''Semper Fidelis''. On może ''wybronić'' tego seniora administratora jak tylko może, bo są w tych 2-óch organizacjach - o tym samym znaczeniu, z takimi twarzami wysoko postawionymi nt. tego serwera.
Dzieje się w 2026 roku ostro na tej planecie/MTA - choćby z wojnami w realnym życiu/świecie, na MTA - z tymi trudnymi, długimi, grubymi, obszernymi skargami.
A tu takie coś dzieje na MTA, np. karanie mnie, jeszcze za takie gówno. Powtarzam: Gówno.
O. Tak jak @Szakal_ - lider organizacji Famy, frakcji SAPD - napisał takie coś w skardze na CZF/SAPD:

Cytat

Małe podsumowanie tego wszystkiego z mojej strony jest takie, że to tylko gra i powinniśmy czerpać z niej przyjemność i się bawić po szkole/pracy, a sądząc po zachowaniu co poniektórych  jest to chyba całe ich życie co jest przykre jak można być tak zawistnym o zwykłą gierkę ✌️

No to właśnie: Co nie tak z tym serwerem o nazwie ''ProjectRPG'' ja się pytam? Widzę, że z PRPG jest z dnia na dzień co raz gorzej. Właśnie przez takie coś.
Czas skończyć z taką ''przestępczością'' na tym serwerze. I będę o to walczył jako bardzo dorosła osoba.

Edytowane przez Altec
  • Super 6
  • Złość 1
  • Haha 21
  • Auć 1
  • WOW! 1

Szczerze mówiąc, nie potrafię zrozumieć jaki jest cel tej skargi - sam zacytowałeś wiadomość, za którą otrzymałeś wyciszenie, która ewidentnie przekracza ilość dopuszczalnych tych samych znaków w jednej wiadomości

Dwa dni wcześniej otrzymałeś już jedno ostrzeżenie.

Skarga zostaje odrzucona. 

• Super 5
  • Haha 7
  • Auć 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.