Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bambus

Xan

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Tripz
Nick oskarżonego: Bambus
Powód skargi: Wykorzystywanie błędów na dm.
Data zdarzenia: 27.02.2021
Dowody:

Opis sytuacji: No kolega zabił mnie pośmiertnie wszystko na nagraniu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

bambuss.png

Nie wiem czy wiesz, ale to boty strzelały oddały jeden strzał, po czym przestali strzelać ponieważ wszedłem na to coś tam boty już nie dosięgają, więc wiadomo że zabił mnie on, sobie odpal prędkość 0,25 i zobacz jego deagel. 

Oznaczyłem ci jeszcze kółkiem czarnym, od kąt strzał się zaczął, i czerwonym gdzie się zakończył, widać że on to strzelił nie bot. Coś jeszcze masz to do dodania ? 

i to jest perspektywa jak mnie już zabił tym strzałem masz jeszcze perspektywy przed zabiciem. Ode mnie to wszystko 😉 

sdad.png

przed zabucie.png

Jak miałem cie zabić pośmiertnie? Używasz tego że wiesz, bo jeszcze nigdy nie używałem i nie będe używał błędów gry tak jak ty, dostałeś już 2 razy (Chyba) karę za używanie błędów gry na dm, a teraz oskarżasz mnie a coś czego nie zrobiłem, bo zabiły Cię boty.

41 minut temu, Nizonekk napisał:

Przepraszam że się w trące ale Boty cię od tyłu zabiły 
((Błagam admins tylko nie punkty ❤️))

Ale daj dowód, że boty mnie zabiły, zaznaczyłem ci wszystko, ale widać ze  druga osoba  nie rozumie tego, a i pkt dla tego pana dziękuje. 😉 

Postanowiłem to sprawdzić - boty nie sięgają nawet do połowy miejsca, w którym znajdował się oskarżony gracz. Nikogo innego nie było obok Was, także sprawa jest jasna.

Oskarżony gracz zostaje zbanowany na okres 14 dni, z powodu wykorzystywania błędów gry. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.