Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Previon Mirka*Blacharza

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

wT97o7z.png

Dzień dobry. Witam Was w kolejnym artykule z serii Pojazdy Graczy. Dziś zajrzymy do Mirka*Blacharza który opowie nam trochę o jego historii związanej z motoryzacją
Zapraszam!

pnpasek.png.004a21da166dcdff0566a2db60a7e427.png

R – Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @Mirek*Blacharz

R: Cześć, jestem Junior Redactor Rafaal z Project News.

U: Witam, jestem Mirek*Blacharz.

R: Zadam ci teraz parę pytań.. Jakie samochody posiadałeś przed Previonem?

U: Pierwszy był Previon 1.7 w dieselu, następnie miałem Perenniala 1.5 w Dieselu oraz Sunrise 1.8 Diesel z turbo wersji pierwszej, a na samym końcu kupiłem Eleganta 2.0 w benzynie.

R: Dlaczego wybrałeś akurat tego Previona?

U: Postanowiłem kupić go pod zrobienie projektu, gdyż jest to małe śmieszne autko które bardzo mi się podoba.

R: Jakie posiadał parametry/tuning podczas zakupu?

U: Był to 1.7 w benzynie z przebiegiem 110 tysięcy kilometrów zakupiony u cygana.

R: Jaki tuning wykonałeś po jego kupieniu?

U: Zrobiłem 2 swapy silnika z 1.7 na 1.8 i po miesiącu na 1.9. Zamontowałem również napęd RWD, żeby polatać bokiem. 

R: Jak ci się nim jeździ?

U: Powiem tak fajnie leci bokiem, ale czasem ma trzaski, że nie chce lecieć bokiem nawet z ręcznym.

R: Posiadasz w grażu jakieś inne pojazdy?

U: Mam Moonbeama 1.4 w benzyna. Nie mam pojęcia dlaczego go kupiłem, zamierzam go szybko sprzedać. 

R: Zamierzasz zrobić jeszcze jakieś inne projekty w przyszłości? A może zakupisz coś sportowego?

U: Sprzedam może Previona za jakiś rok jak się znudzi, a potem może zakupię Sultana.

R: Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Mam nadzieję że twoje plany się powiodą. Na razie

U: Trzymaj się. Cześć.

pnpasek.png.8b64d2855fa33fcb4094d56133991ad8.png

KKrsbWb.png

XXCzoEe.png

eMsJZBe.png

WqGvydQ.png

hpfpDzG.png

pnpasek.png.8b64d2855fa33fcb4094d56133991ad8.png

Chciałbyś pochwalić się swoimi pojazdami? Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek, nowe @BebokZPolski

Korekta: @Kamcio.

pnkpasek.png.13515e58e4b41c98bbbef48fdf689ed4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.