Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Siako - oskarżony przez balon

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Siako
Data zdarzenia: 03.03.2026
Opis zdarzenia: Zobaczyłem, że zwolniło się miejsce na giełdzie, chciałem przeparkować auto. Wysiadłem na chwile po czym mam blokadę na koło i widzę jak mi zabiera sancheza. Dał mi go na parking policyjny za błędną kwotę czyli zamiast 1000$ dał 500$. Jechałem za nim to on zaczął afczyć około 5minut bez s2 bo podobno rozmawiał ze szkoleniowcem czy w ogóle dobrze zrobił i mógł go zabrać, tym samym utrudniał mi odebranie pojazdu z pp. Weźcie zacznijcie brać ludzi do tej sary co chociaż wiedzą, co się dzieje na serwerze.
Dowody:
788906546_Zrzutekranu(248).thumb.png.a6a02ae98078dc55886484e83c5b036d.png670108250_Zrzutekranu(247).thumb.png.79146de99681331593d4b239ea25ef50.png

Edytowane przez balon
  • Super 1

Witam! Adept Siako z tej strony z S.A Road Asisstance

Sprawa wygląda tak złamałeś następujący punkt taryfikatoru: Pojazd niewystawiony, stojący na miejscach do tego przeznaczonych na terenie giełdy - 1000$

Zaparkowałeś motor na miejscu pojazdów wystawionych na terenie giełdy gdzie ten motor nie był wystawiony i nie powinien się tam znaleźć. Poszedłeś aby wystawić 2 samochód nie zainteresowałeś się motorem chociaż mnie widziałeś. Przyjechałeś innym pojazdem dopiero po założeniu blokady i zacząłeś utrudniać pracę frakcji SARA przez co dostałeś ostrzeżenie od administracji. Podsyłam dowód w postaci SSa gdzie przy założonej blokadzie ciebie nie było. Tyle z mojej strony.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Siako
,

5 minut temu, Siako napisał:

Poszedłeś aby wystawić 2 samochód nie zainteresowałeś się motorem chociaż mnie widziałeś.  

jak ty chlopie scizofrenie masz jakas chyba, podeszlem do ciebie i napisałem ci, że tylko auto wystawione przestawiam i biorę go. Jak trzeba to moge wysłać wszystkie logi. 

7 minut temu, Siako napisał:

Podsyłam dowód w postaci SSa gdzie przy założonej blokadzie ciebie nie było. Tyle z mojej strony.

wymień tę nokię na lepszy telefon bo nic nie widać na tym ssie

• Haha 3

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Zgodnie z przedstawionymi dowodami, jestem w stanie stwierdzić, iż pojazd został prawidłowo odholowany, jednakże pracownik popełnił błąd z ceną w taryfikatorze. Twoja propozycja podesłania logów nic nie zmienia, nie jest to żadne potwierdzenie, czy byłeś przy pojeździe podczas zakładania blokady, a to mnie najbardziej interesuje, na ss'ie widać jedynie blokadę i pracownika. @Siako w związku na kolejny Twój błąd, zostajesz ukarany wewnątrzfrakcyjnie. Skargę przyjmuję i zamykam.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.