Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Many

LuKeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Login: LuKeJ
Nick oskarżonego: Many
Powód skargi: Celowy taran, bk
Data zdarzenia: 27.02.2020 godz ok. 23.55
Dowody: https://imgur.com/artvFFt
Opis sytuacji: Na powyższym filmie przedstawiona jest cała sytuacja. Pomimo świadomego taranu ze strony gracza postanowił w bezczelny sposób zwrócić się do mnie, zamiast ładnie przeprosić i zapłacić za szkodę. Śmieszy mnie to jak 90% społeczności nie wierzy w nagrywanie. 😆
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Na filmie jest dowód.

Nie no tak powienienm cie ładnie przeprosić  i zapłacić za taran przez desynchro serwa. Tak jak juz ci pisalem w grze nie widzialem cie, gdy jechałem pojawiles się mi przed maską. Odrazu uprzedzając  kogoś kto to bedzie sprawdzał nie będę za nic płacił poniewaz to było desynchro serwera oponent mi sie przed maską pojawił :))

Nikogo nie obchodzi błąd gry, równie dobrze widziałeś blip na GPS, wystarczyło ruszyć główką i zwolnić niż pchając się specjalnie na pojazd. Myślisz, że ktoś jest na tyle głupi i uwierzy? Taki błąd jest idealny dla graczy, gdyż taranując kogoś nic Ci się nie dzieje z autem, lecz ze strony drugiego gracza kolizja wygląda normalnie. Niestety nie udało Ci się z tym, a natrafiłeś na cwaniaczka z nagrywaniem, peszek. Liczę na 100$ albo przerwa od jazdy na kilka dni za brak myślenia i toksyczność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.