Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Herbata
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zdunoxsik
Nick(i) oskarżonego(/ych): shvky
Powód skargi: Nieprawidłowo nadana kara 
Data zdarzenia: 27.02.2026
Dowody: https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mcLLJyL24NvmV0Ewu?invite=cr-MSw4aE4sMzU5NTk3NzA3&v=6        to pierwsze uderzenie sapd dlatego byłem zdenerwowany https://medal.tv/pl/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/mcLjDQ4S3xKVJJS83?invite=cr-MSxtOXosMzU5NTk3NzA3&v=11         a tu finał i tylko jedno słowo padło za co kare dostałem  halo
Opis sytuacji: A więc tak zaczeło się tak że był zlot na rondzie jezdziliśmy sobie w kółko  po jakiś czasie mój przyjaciel któ ry latał helką dostał crasha internetu i helka spadła na droge więc nie b yła to jego wina lecz to nie oto w tym chodzi helka która spadła zablokowała drogę nie mogłem przejechać samochodem a z tyłu mnie wjechał we mnie pojazd policyjny i zostałem wyciągnięty z auta więc się zdenerwowałem bo był to juz drugi raz jak policyjny samochód we mnie wjeżdża lecz tym razem zostałem zabrany na pake ale do sedna zostałem zmutowany za prowokacje gdy padło słowo z moich ust upośledzony lecz nie jest to żadna prowokacja tylko choroba było to zrozumiałe że sie zdenerwowałem bo nie dało sie przejechać a zostałem zatrzymany nie znam osoby która by się nie zdenerwowała ale chodzi o zachowanie shvky zostałem ukarany na 3 h za prowokacje po tym słowie nie miałem żadnej kary od lipca pomijając kare w grudniu za pomyłke w licytacji na forum sam warn by wystarczył bo nie doszło do znacznego urażenia nikogo nie przeklinałem tylko powiedziałem to jedno słowo uważam że administrator na którego jest pisana skarga nie powinien mieć władzy nadał mi nieprawidłową karę a także mojego kolege Stilerka lecz on też napisał na niego skarge to wszystko . 

• Super 2
  • Haha 4
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Witaj @Herbata, nie widzę tutaj swojej winy w tej sprawie, zostałeś ukarany za swoje słowa według mnie odpowiednio, miały one charakter prowokacyjny, w mojej opinii słowo to stoi na tym samym poziomie, co inne wyzwiska. Nie przyjmuję tłumaczenia "bo byłem zdenerwowany", postanowiłeś wyrazić swoją agresję poprzez Voice Chat w dość sporej grupie osób, więc zostałeś za to odpowiednio ukarany. Stwierdziłeś, że nie jest to prowokacja, tylko choroba, z moich informacji wynika, że gracz do którego padły te słowa z twojej strony, nie choruje na takowe schorzenie, a od stwierdzania choroby jest wyspecjalizowany lekarz, a nie ty.

• Super 4
  • Haha 2
  • Nie lubię tego 1

Witam @shvky nie widze tutaj ani prowokacji ani obrazy to jak ty to odbierasz mnie nie obchodzi tylko osoba do której to mówię oraz administrator który będzie sprawdzał tą skarge , padły słowa cytuje *ty jesteś upośledzony?) w głosie słychać pytanie a więc nie widze tu żadnej prowokacji ani obrazy tylko pytanie którego nie umiesz odróżnić . Nie tłumacze się z słów które wypowiedziałem bo nie miały one na celu nikogo obrazić zrozumiał bym kare gdyby to był któryś raz lecz ponownie powtarzam kary na voicechat nie miałem od 27 sierpnia 2023 roku więc nie widze tutaj opcji na ukaranie mnie tylko najwyżej warna który mówi o tym abym nie prowokował lecz zostawiam sprawe do wyjaśnienia administracji wyższej .

• Haha 1
  • WOW! 1

Osoba do której to powiedziałeś, uznała to tak samo jak ja jako prowokację. Według mnie nie słychać tam żadnego pytania, tylko jasno wypowiedziane zdanie twierdzące. Nie mam obowiązku nadawania ci warna przed karą, wszystko zależy od administratora rozpatrującego reporta. 

To była moja ostatnia odpowiedz na tą skargę, chyba że pojawią się kolejne zarzuty.

Oczekuję na werdykt ARCON.

• Super 1

Jasno można stwierdzić, że nie było to pytanie, a nawet jeżeli - to było kompletnie nie na miejscu. Nie wiem do kogo się w ten sposób odzywasz na co dzień, skoro znormalizowałeś sobie takie stwierdzenie - tu nie ma na to przyzwolenia. Kara została nadana słusznie. 

• Super 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.