Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - skizv

Domanu.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Domanu
Nick pracownika: @skizv
Powód: Empatyczny taksówkarz, odpowiednie podejście do klienta
Dowody: https://imgur.com/a/Wfpv669

Opis sytuacji: Potrzebowałem taxi aby po opłacie domku spowrotem dostać się na lawety, z racji, że chciałem być tam jak najszybciej ponieważ aktualnie wbijam tam topkę, wybrałem opcję Speed, moje zgłoszenie przyjął pracownik @skizv, który akurat znajdował się obok i błyskawicznie przyjął moje zgłoszenie i dostał się na miejsce, podczas podróży zaproponował włączenie radia, zapytał o to jak pracuję się na lawetach, jak mija dzień oraz wykazał się empatią życząc miłego dnia na koniec kursu nie używając przy tym binda jak większość osób. Ten kierowca nie zasługuje tylko na pracownika tygodnia, ale także na tą pochwałę 😄

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.