Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Organizacja Gamblers

Pablo_Escobar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

oOFCasi.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich serdecznie! Z tej strony Praktykant @Pablo_Escobar z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule przedstawię Wam organizację Gamblers! Dowiecie się, gdzie organizacja ma bazę, jaka jest przybliżona wartość pojazdów oraz wiele więcej! Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

PA0Cack.png

Na samym wstępie opowiem Wam o dość niedawnych początkach tej organizacji. Wniosek o jej utworzenie pojawił się na forum dnia 30 stycznia 2026 roku i 12 dni później został zaakceptowany. Właśnie tego dnia, czyli 12 lutego 2026 roku, @scnnjZ razem z @AdeX@champion@mxlxz@Zdziecho i @Benek zostali pierwszymi członkami organizacji Gamblers. Aktualnie organizacja liczy piętnaście osób, co jest dość sporą liczbą jak na nową organizację. Na obecną chwilę organizacja posiada bazę w mieście Las Venturas, w dzielnicy Roca Escalante. Według informacji od prawej ręki Lidera @AdeX, baza została zakupiona za cenę 1.000.000$ i właśnie tam członkowie organizacji stawiają pojazdy, których cena może powalać, ponieważ członkowie szacują ją na 85.000.000$, co jest astronomiczną kwotą dla większości graczy na serwerze. Teraz zapraszam do wywiadów z V-Liderem organizacji @AdeX oraz członkami organizacji @KocvreK i @BOOMEK.

39ojxSp.gif

vgC1HDp.png

P: @Pablo_Escobar | A: @AdeX

P: Witam, Praktykant @Pablo_Escobar z Redakcji Prasowej Project News. Czy masz może chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
A: Witam, z tej strony @AdeX. Tak, jasne, bez problemu udzielę Ci wywiadu.

P: Świetnie, więc na początek przedstaw się i opowiedz nam coś o sobie.
A: Okej, a więc zacznijmy od tego, że nazywam się AdeX Nowak Ż. Jestem tunerem, który mieści się w Las Venturas. Stworzyłem wraz z moimi przyjaciółmi organizację, którą nazwaliśmy Gamblers, no i to, że ogólnie jestem prostym, zwykłym chłopakiem.

P: Jak to się stało, że zacząłeś grać na serwerze ProjectRPG?
A: A więc tak. Mój kolega @BOOMEK, z którym razem jesteśmy w wojsku, zaprosił mnie do wspólnej rozgrywki tutaj na serwerze i tak się stało, że połączyliśmy się w jedną wspólną paczkę tutaj.

P: Co robisz na co dzień na serwerze ProjectRPG? Jesteś może we frakcji lub w jakimś biznesie?
A: Na serwerze jestem tunerem, robię dobrze ludziom w innym tego słowa znaczeniu, czyli ulepszam ich pojazdy tak, aby przyjemnie im się nimi jeździło.

P: Jakie masz obowiązki w roli V-Lidera organizacji Gamblers?
A: Ogólnie dbam o to, by organizacja trzymała poziom, a jej członkowie stosowali się do regulaminu organizacji i serwera.

P: Dziękuję za rozmowę! Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
A: Również dziękuję za rozmowę. Chcę pozdrowić Senior Administratorkę @Suzannee, mojego kolegę z górnej pryczy @BOOMEK i @KocvreK, który nam fajki do woja wysyła.

5V20MaL.png

P: @Pablo_Escobar | K: @KocvreK

P: Witam, Praktykant @Pablo_Escobar z Redakcji Prasowej Project News. Czy masz może chwilę wolnego czasu, aby odpowiedzieć na kilka moich pytań?
K: Witam, ależ oczywiście, proszę śmiało pytać.

K: Zwą mnie @KocvreK (nie mylić z @Kocurekk), jestem jednym z głównych handlarzy w tym zakątku sceny MTA.

K: O serwerze dowiedziałem się za pośrednictwem moich serdecznych kolegów, których oczywiście pozdrawiam. A mówię tutaj o @BOOMEK i @AdeX. Opowiedzieli mi o tym jakże pięknym serwerze, gdy dostarczałem im fajki pod celę.

P: Co sądzisz o organizacji i jej zarządzie?
K: O organizacji mógłbym mówić same pozytywy, zresztą tak jak i o zarządzie organizacji.

K: Również dziękuję za rozmowę. Chciałbym pozdrowić kolejno @AdeX, @BOOMEK, który lubi szyby 60% oraz @scnnjZ.

5V20MaL.png

P: @Pablo_Escobar | B: @BOOMEK

B: Oczywiście, znajdę chwilę czasu, by odpowiedzieć na Twoje pytania.

B: Wołają na mnie BOOMEK, lubię szyby 60% i posiadam tunera programowego w LV Come-A-Lot. Śmigam sobie na apce i obracam gruzami, a w wolnej chwili łowię ryby.

B: Serwer ProjectRPG odnalazłem przypadkiem, grając na innym serwerze. Poszła plotka, że ma powstać i tak czekałem, aż tutaj zawitałem.

P: Co sądzisz o organizacji i jej zarządzie?
B: Uważam, że organizacja rozwija się w całkiem przyjemnym tempie. Mamy sporo fajnych pojazdów i bazę organizacji. Zarząd – petarda.

B: Pozdrawiam @Rybkaa, który mi oponę w Tampie rozwalił, @KocvreK handlarza, @AdeX memeje, @krakowskimigacz i całą społeczność serwera ProjectRPG. Nie zapominając o @Mancel i @Szaluncio.

5V20MaL.png

To już koniec artykułu o organizacji Gamblers. Dziękuję wszystkim za przeczytanie materiału! Zachęcam bardzo mocno do przeczytania innych treści przygotowanych przez Redakcję Prasową Project News. Widzimy się w następnym artykule!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

EpvuNdm.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 12
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.