Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Engineer I Mikol48

CzajKA
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

AkZm1lz.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy gracze! Z tej strony Praktykant @CzajKA z Redakcji Prasowej Project News. Mam przyjemność zaprosić Was do przeczytania wywiadu, w którym bliżej poznamy jednego z graczy naszej społeczności. Dzisiejszym moim gościem jest @Mikol48. Porozmawiamy o jego historii związanej z rozgrywką na serwerze oraz o tym, jak zaczęła się jego przygoda z Multi Theft AutoDowiecie się między innymi, jak trafił na serwer, jakie były jego początki, z jakimi trudnościami musiał się zmierzyć oraz co najbardziej zapadło mu w pamięć podczas gry. Zapraszam do czytania. Myślę, że historia mojego gościa będzie ciekawa i inspirująca dla wielu z Was!

yLiWyNV.png

vgC1HDp.png

Cz: @CzajKA | M: @Mikol48

Cz: Witam, z tej strony Praktykant @CzajKA z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu na temat swojej rozgrywki na serwerze i nie tylko?
M: 
Tak, bardzo chętnie odpowiem na zadane mi pytania.

Cz: Wyśmienicie! Na początek powiedz, proszę, coś więcej o sobie: jak masz na imię, ile masz lat oraz czym interesujesz się na co dzień. Możesz też wspomnieć, jak zaczęła się Twoja przygoda z serwerem ProjectRPG.
M: Witam serdecznie. Zaczynając od początku, nazywam się Jakub i mam 15 lat. Na co dzień uczę się w ósmej klasie szkoły podstawowej. Niestety, w tym roku czeka mnie egzamin ósmoklasisty, więc jest to dla mnie dość ważny i stresujący czas. Poza szkołą moją największą pasją jest kolej. Od dawna interesuję się pociągami, infrastrukturą kolejową oraz wszystkim, co jest związane z transportem szynowym. Można śmiało powiedzieć, że jestem prawdziwym miłośnikiem kolei.

Cz: Ciekawe zainteresowania! A teraz przejdźmy do czegoś, co zawsze wzbudza ciekawość u graczy na naszym serwerze. Skąd wziął się pomysł na Twój nick? Czy jest on jakoś powiązany z Twoimi zainteresowaniami, pasją albo jakąś historią związaną z życia, czy może powstał całkowicie spontanicznie?
M: Mój nick „Mikol” wziął się właśnie od tej pasji. Jest to skrót od słów „miłośnik kolei”. Uważam, że dobrze oddaje to, czym się interesuję i jak spędzam wolny czas.

Cz: Pozostając w temacie serwera, opowiedz, jak wyglądały Twoje początki i w jaki sposób trafiłeś na serwer ProjectRPG? Czy ktoś Ci go polecił, a może znalazłeś go przypadkiem?
M: Na serwer trafiłem dzięki koledze, który polecił mi grę Multi Theft Auto. Zaciekawiło mnie to i postanowiłem spróbować, a z czasem gra bardzo mnie wciągnęła i zostałem na dłużej.

Cz: Masz już na serwerze przegrane około 1000 godzin, w takim razie na ile wyceniasz swój majątek? Czy uważasz, że jest on adekwatny do liczby przegranych godzin na serwerze?
M: Tak, racja, mam już przegrane ponad 1000 godzin na serwerze. Mimo to mój majątek nie jest zbyt duży, bo wynosi około 500 000 $, co według mnie nie jest imponującym wynikiem jak na taką liczbę godzin.

Cz: Rozumiem, a skoro mówimy o Twoich początkach na serwerze, pamiętasz, jaki był Twój pierwszy samochód?
M: Moim pierwszym samochodem na serwerze, przynajmniej z tego, co pamiętam, była Manana i śmiało mogę powiedzieć, że trochę za nią przepłaciłem; wtedy jeszcze nie znałem dobrze cen samochodów na serwerze.

Cz: Oprócz Multi Theft Auto, czy grasz również w inne gry? Jeśli tak, to jakie gry są Twoimi ulubionymi i przy czym najbardziej lubisz spędzać czas?
M: Oczywiście gram również w inne gry. Jedną z nich jest „MaSzyna” - symulator kolejowy, który idealnie pasuje do moich zainteresowań. Oprócz tego bardzo dużo czasu spędzam w Minecrafcie. Właściwie do momentu poznania MTA grałem tylko w te dwie gry.

Cz: Pracowałeś kiedyś w pracach dorywczych? Jeśli tak, to gdzie spędziłeś najwięcej czasu i które z nich najbardziej przypadły Ci do gustu?
M: Jeśli chodzi o prace dorywcze na serwerze, to najczęściej pracowałem na magazynie, kosiarkach oraz szambiarzu. Trudno jest mi wybrać jedną ulubioną, ale przy owych pracach najlepiej spędzało mi się czas.

Cz: Czy należysz aktualnie do jakiejś organizacji na serwerze? Jeśli tak, powiedz proszę, w jakiej jesteś i na jakiej randze obecnie się znajdujesz.
M: Należę do organizacji mojego kolegi o nazwie „Spółka Czajnik” gdzie posiadam rangę upieczonego.

Cz: Czy przynależysz obecnie do jakiejś frakcji na serwerze? Jeśli tak, to opowiedz, czym zajmuje się ta frakcja.
M: Obecnie należę do frakcji San Andreas Fire Department. Każdego dnia dbamy o bezpieczeństwo na drogach. Naszym głównym działaniem na co dzień jest usuwanie powalonych kłód z dróg i neutralizowanie rozlanych plam ropopochodnych, takich jak oleje czy paliwo, które mogą stanowić zagrożenie dla graczy podczas jazdy. Działamy również przy gaszeniu pożarów w lasach oraz budynkach, a także udzielamy pierwszej pomocy, gdy dochodzi do kolizji na drodze, po czym wyciągamy poszkodowanych z pojazdu.

uIvmz5b.gif

Cz: Zauważyłem, że należysz również do biznesu Posorants Group. Opowiedz, proszę, o swojej historii w tym biznesie: jak długo już w nim jesteś i na jakim obecnie stopniu się znajdujesz?
M: Historia o biznesie, w którym obecnie jestem, to dość ciekawa sprawa, ponieważ jestem w nim już po raz drugi. Po raz pierwszy dołączyłem do Posorants Group w okolicach wiosny tamtego roku, zaczynając na stanowisku Praktykanta. Po pewnym czasie postanowiłem odejść z biznesu, ale nie było to związane z żadnymi negatywnymi doświadczeniami, tylko po prostu potrzebowałem zrobić sobie przerwę od Multi Theft Auto. Następnie, przy jednej z rekrutacji w listopadzie, zdecydowałem się napisać podanie i dostać ponownie do biznesu. Obecnie zajmuję rangę Starszego Pracownika i działam w nim od trzech miesięcy.

Cz: Czym dokładnie zajmuje się Wasz biznes oraz gdzie znajduje się siedziba biznesu Posorants Group?
M: Nasza baza znajduje się w Las Venturas, Come a Lot. Jeśli chodzi o sam biznes, to jego głównym celem jest odgrywanie RP dla frakcji. W praktyce oznacza to, że nasza działalność polega przede wszystkim na tworzeniu scenariuszy i wspieraniu rozgrywki innych graczy w sposób zgodny z zasadami Role-Play.

csJhtYf.png

Cz: Zbliżamy się już do końca naszej rozmowy. Czy chciałbyś przekazać coś na zakończenie pozostałym graczom, a może kogoś pozdrowić?
M: Dziękuję bardzo za przeprowadzony wywiad! Chciałbym na zakończenie serdecznie pozdrowić wszystkich, w szczególności członków biznesu Posorants Group, moją frakcję San Andreas Fire Department, organizację Spółka Czajnik, a także wszystkich czytelników. Dziękuję, ode mnie to już wszystko, życzę miłego dnia!

pjgdEhb.png

Cz: Miasto czy Wieś?
M: Wieś.

Cz: Netflix czy YouTube?
M: YouTube.

Cz: Dzień czy Noc?
M: Dzień.

Cz: Lato czy Zima?
M: Zima.

Cz: Pizza czy Kebab?
M: Kebab.

Cz: Frakcja czy Biznes?
M: Biznes.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu, zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Prasową Project News! Do zobaczenia!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

CHGeak7.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.