Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Czarny ekran

Tomziom2008

Rekomendowane odpowiedzi

Mój Kolega kiedyś tak miał w Mta i winne było Mta. Polecam uruchomić ponownie Mta i wejść na Serwer i powinno działać. Jak by nie zadziałało to odinstaluj Mta i zainstaluj jeszcze raz. I ostatni sposób uruchom ponownie Komputer lub Laptopa i  powinno być git. Mojemu Koledze pomógł sposób pierwszy tzn uruchomił ponownie Mta i wszedł na Serwer i już wszystko było dobrze. Jak ten sposób 1 Tobie nie zadziała to  próbuj te 2 sposoby i powinno być wszystko okej. Jak te sposoby Tobie nie pomogą to nie wiem co jest przyczyną tego.

Dnia 26.02.2021 o 23:41, heavy napisał:

To tak, miałem ten błąd, gdy posiadałem włączona opcje wygładzania krawędzi. aby pozbyć się takiego czegoś wystarczy wyłączyć funkcję wygładzanie krawędzi w ustawieniach graficznych MTA

Jak masz tryb pełnoekranowy to jak ustawiłem tryb "Standardowy" to pomogło, jak miałem "Okno bez ramki (Borderless)" to musiałem poszukać informacji na ten temat i kolega u góry mi pomógł.
Możliwe że przez sam shader może to powodować, na początku jak zaczynałem grać nie miałem takiego problemu dopiero po czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.