Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na nikolaus

Skopson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 76205
Login: Skopson
Nick oskarżonego: nikolaus
Powód skargi: Ciągłe prowokajce (kary nie pomagają)
Data zdarzenia: 18.02-19.02.2025
Dowody: https://imgur.com/a/J4nUrGJ
Opis sytuacji: Owy gracz ciągle prowokuje mnie niestety kary nie pomagają bo chwile po karze pojawiają sie nowe prowokacje + dzisiaj po drugiej karze (dzień po dniu) wysylam mi "datki" pieniężne w wysokości 0.60$ co jest dalsza prowokacja.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Mój pm z owym graczem bo nie moge ssa zrobić @nikolaus

Edytowane przez Skopson
  • Super 1
  • Haha 5
  • Auć 1

Ależ oczywiście że prowokujesz bo pytam się grzecznie ludzi czy ktoś zechciałby poszukać z nami serduszek to ty wysyłasz binda że znalazłeś już wszystkie prowokując tym i pisząc nie, ja nie pytam ciebie o zdanie czy ty chcesz tylko ktoś kto potrzebuje pomocy a zarazem pomoże i nam. Natomiast za każdym razem kiedy pytałem albo odpisywałeś w chamski sposób albo za ostatnim razem wysłałeś że znalazłeś wszystkie i po chwili celowo miss, prowokując przy tym. Więcej się nie udzielam niech administracja zobaczy twoje wiadomości z /g. Czekam na decyzję administracji.

• Haha 3

Ja również nie widzę sensu pisania skargi gdy gracz został już za to ukarany, jeżeli sytuacja się powtarza i znów jesteś prowokowany w grze to najlepszym rozwiązaniem twojego problemu jest napisać reporta na osobę która Cię prowokuje. Natomiast co do przelewów to nie karamy za wysyłanie ich jak nie chcesz ich otrzymywać, to wyłącz sobie otrzymywanie przelewów pod F5.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.