Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Police Officer II smacznychleb.mnr

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

rUlnPlf.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Praktykant @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam Was do przeczytania wywiadu, który dla Was przygotowałem wraz z Police Officer II @smacznychleb.mnr.

LKZ38Vt.png

A: @Aron2077.mnr | s: @smacznychleb.mnr

A: Witam, z tej strony Praktykant @Aron2077.mnr z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny udzielić mi wywiadu?
s: Witam! Oczywiście, że tak.

A: Na początek opowiedz naszym czytelnikom coś o sobie.
s: Nazywam się Damian, mam 27 lat i pochodzę z Częstochowy.

A: Jak zaczęła się Twoja przygoda z platformą Multi Theft Auto?
s: Moja przygoda z platformą Multi Theft Auto rozpoczęła się kilkanaście lat temu, kiedy szukałem sposobu, aby rozbudować i urozmaicić rozgrywkę w porównaniu do klasycznego GTA: San Andreas. Od samego początku spodobała mi się możliwość gry w trybie multiplayer, interakcji z innymi graczami i uczestniczenia w różnych projektach serwerowych. Dzięki Multi Theft Auto mogłem nie tylko rywalizować, ale też współpracować i rozwijać swoje umiejętności w ramach różnych frakcji i społeczności. Z czasem stało się to dla mnie czymś więcej niż tylko grą. To sposób na poznawanie ludzi i czerpanie radości z dobrze zorganizowanej rozgrywki.

A: Jak zaczęła się Twoja rozgrywka na serwerze ProjectRPG?
s: Moja rozgrywka na serwerze ProjectRPG zaczęła się od tego, że znajomy namówił mnie na coś nowego i od tamtego czasu gram aż do dzisiaj.

A: Skąd wziął się pomysł na Twój nick?
s: Mój nick smacznychleb powstał z poczucia humoru. Miał być prosty, zapadający w pamięć i lekko zabawny – tak, żeby wprowadzać pozytywną atmosferę w grze.

3olccfY.gif

A: Jesteś aktualnie funkcjonariuszem San Andreas Police Department na stopniu Police Officer II. Czy mógłbyś opowiedzieć nam o swoich obowiązkach w tej frakcji?
s: Jako Police Officer II we frakcji San Andreas Police Department biorę udział w patrolach, pościgach i akcjach Role-Play. To daje mi sporo frajdy, bo nigdy nie wiadomo, co wydarzy się podczas służby. Chociaż nie powiem, ale chciałbym zajść wyżej.

A: Co skłoniło Cię do wyboru frakcji San Andreas Police Department?
s: Wybrałem frakcję San Andreas Police Department, ponieważ lubię mieć w grze odskocznię od codzienności. Pościgi, akcje i współpraca z innymi sprawiają mi mnóstwo frajdy.

A: Czy jest coś, co chciałbyś zmienić we frakcji San Andreas Police Department?
s: Na ten moment nie zmieniłbym nic z racji tego, że jestem na takim stopniu, na jakim jestem. Wolałbym zostawić to bez komentarza.

A: Czy masz jakieś zainteresowania?
s: Tak, interesuję się przede wszystkim gamingiem – od „League of Legends” po „CS-a”. Poza grami interesuję się również sportem, zwłaszcza żużlem i tenisem.

w6xCviA.png

A: Co według Ciebie wyróżnia ProjectRPG spośród innych serwerów na polskiej scenie Multi Theft Auto?
s: ProjectRPG wyróżnia się tym, że stawia na jakość zamiast na ilość. Na tle innych serwerów w Multi Theft Auto widać większe dopracowanie detali i bardziej dojrzałe podejście do rozgrywki. Dzięki temu serwer ma swój własny styl i nie jest kopią innych projektów.

A: Zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś coś przekazać naszym czytelnikom lub kogoś pozdrowić?
s: Życzę dużo zdrówka dla każdego gracza ProjectRPG!

XGwBbve.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Prasową Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

2ACK1M2.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez Aron2077.mnr
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.