Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na shvky

nikolaus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: nikolaus
Nick(i) oskarżonego(/ych): shvky
Powód skargi: Kara nadana bez jakiegokolwiek sensu
Data zdarzenia: 18.02.2026 z teraz
Dowody: image.thumb.png.efb593ea85015e67f0cf93e2569b9702.png
Opis sytuacji: Pytałem grzecznie na chatcie /g czy jest jakas osoba chętna na wspólne poszukiwanie serduszek. Gracz Skopson caly czas prowokowal mnie itd chwalac sie czy żaląc się że znalazł wszystkie. Napisałem jedną wiadomość "utkaj już" i otrzymałem za to kare jako niby "prowokacje". Gracz notorycznie mi odpowiadał w sposób prowokacyjny, a napisałem tylko raz a grzecznie, nie widze tutaj żadnej prowokacji. Wydaję mi się, że administrator nadaje mi karę w formie zemsty, ponieważ raz go zgłosiłem na forum za owe podbijanie posta i napisał mi na dc gdzie widze do niego problem.

Edytowane przez nikolaus
add
  • Haha 6

Witaj, pytałeś na czacie /g czy "szuka ktos serc (ten kto ma sporo?) mam 86", inny gracz ci odpisał że nie szuka, a ty postanowiłeś odpowiedzieć "utkaj już". Przeglądając logi, gracz o nicku @Skopson w mojej ocenie nie sprowokował cię ani razu, ponieważ na twoje pytanie odpowiedział dwoma wiadomościami:
1.  "Odnalazłeś wszystkie serduszka jako: 2"
2.  "ja nie szukam"
Nie widzę tutaj prowokacji ze strony innego gracza w twoim kierunku.

Dodatkowo, pozwoliłem sobie przy reporcie przeanalizować twoje logi z dnia dzisiejszego, wczorajsza kara cię niczego nie nauczyła, więc zostałeś ukarany ponownie.

Dodam również, że ~24 godziny wcześniej odbyłeś również karę mute'a za Brak kultury.

Co do oskarżenia dot. nadania kary w formie "zemsty" - nie. Byłem ciekaw o co konkretnie chodzi w twoim zgłoszeniu na forum, więc napisałem do ciebie wiadomość prywatną na discordzie czy wiadomość "Ile" w poście dot. zakupu pojazdu jest dla ciebie podbiciem posta, nie będę tutaj upubliczniał screenów naszej rozmowy z discorda, aczkolwiek na prośbę administratora RCON sprawdzającego skargę mogę takego screena udostępnić dla wglądu.

Dodam również, że powód kary został zmieniony z "Prowokacje" na "brak kultury" po konsultacji z innym administratorem.

• Super 5
  • Haha 1

15 minut temu, shvky napisał:

Witaj, pytałeś na czacie /g czy "szuka ktos serc (ten kto ma sporo?) mam 86", inny gracz ci odpisał że nie szuka, a ty postanowiłeś odpowiedzieć "utkaj już". Przeglądając logi, gracz o nicku @Skopson w mojej ocenie nie sprowokował cię ani razu, ponieważ na twoje pytanie odpowiedział dwoma wiadomościami:
1.  "Odnalazłeś wszystkie serduszka jako: 2"
2.  "ja nie szukam"
Nie widzę tutaj prowokacji ze strony innego gracza w twoim kierunku.

Dodatkowo, pozwoliłem sobie przy reporcie przeanalizować twoje logi z dnia dzisiejszego, wczorajsza kara cię niczego nie nauczyła, więc zostałeś ukarany ponownie.

Dodam również, że ~24 godziny wcześniej odbyłeś również karę mute'a za Brak kultury.

Co do oskarżenia dot. nadania kary w formie "zemsty" - nie. Byłem ciekaw o co konkretnie chodzi w twoim zgłoszeniu na forum, więc napisałem do ciebie wiadomość prywatną na discordzie czy wiadomość "Ile" w poście dot. zakupu pojazdu jest dla ciebie podbiciem posta, nie będę tutaj upubliczniał screenów naszej rozmowy z discorda, aczkolwiek na prośbę administratora RCON sprawdzającego skargę mogę takego screena udostępnić dla wglądu.

Dodam również, że powód kary został zmieniony z "Prowokacje" na "brak kultury" po konsultacji z innym administratorem.

No spoko tylko, że on to wysyłał mi za każdym razem prowokując mnie w ten sposób. Na jaką potrzebę jak się grzecznie pytam za każdym razem dalej mi to pisze? Nie jest to prowokacja?

• Haha 2

7 minut temu, nikolaus napisał:

No spoko tylko, że on to wysyłał mi za każdym razem prowokując mnie w ten sposób. Na jaką potrzebę jak się grzecznie pytam za każdym razem dalej mi to pisze? Nie jest to prowokacja?

Od takich rzeczy, masz dostępną na serwerze komendę /report, takowy na ciebie przyjąłem i postanowiłem cię ukarać wyciszeniem.

• Super 1
  • Haha 1

6 minut temu, shvky napisał:

Od takich rzeczy, masz dostępną na serwerze komendę /report, takowy na ciebie przyjąłem i postanowiłem cię ukarać wyciszeniem.

W porządku wysłałem reporta na gracza, gracz nic nie otrzymał. Dziwne? Nie, klasyk

• Haha 2

Nie miej o to do mnie pretensji o to, nie ja zapewne rozpatrywałem tego reporta. Jeżeli nie został ukrany, to znaczy, że nie uznano w jego wypowiedziach prowokacji czy też braku kultury w jego

Edytowane przez shvky
  • Super 1

4 minuty temu, shvky napisał:

Nie miej o to do mnie pretensji o to, nie ja zapewne rozpatrywałem tego reporta. Jeżeli nie został ukrany, to znaczy, że nie uznano w jego wypowiedziach prowokacji czy też braku kultury w jego

Dobra, ale nie zmieniaj tematu. Powiedz mi gdzie w słowach "utkaj już" jest brak kultury? Słucham cię

• Haha 4

1 minutę temu, nikolaus napisał:

Dobra, ale nie zmieniaj tematu. Powiedz mi gdzie w słowach "utkaj już" jest brak kultury? Słucham cię

Nie zmieniam tematu, odpowiadam na twoje pytania.
Twoją wypowiedz uznałem jako brak kultury, więc zosatłeś ukarany.

Czekamy na werdykt Arcon.

• Super 1
  • Haha 1

W dniu 18.02.2026 o 18:49, nikolaus napisał:

Nie wiedziałem, że słowa utkaj już czyli w innej formie "zamknij się" jest brakiem kultury. Błagam cię to nie jest jakieś przedszkole, a tak się zachowujesz

Jak najbardziej jest to traktowane jako brak kultury, nie trzeba być w przedszkolu, aby uważać słowa "utkaj się" za niestosowne. 

• Super 3
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.