Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Fire Cadet Simson*

sicario*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

k43FvzG.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Praktykant @sicario* z Redakcji Prasowej Project News. Dziś mam przyjemność przedstawić Wam wywiad z Fire Cadet @Simson*. Dowiecie się, od jakiego czasu gra na serwerze i co osiągnął. Bez zbędnego przedłużania, zachęcam do zapoznania się z materiałem!

LKZ38Vt.png

s: @sicario* | Si: @Simson*

s: Witam, Praktykant @sicario* z Redakcji Prasowej Project News, kłaniam się nisko. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
Si: Witam, Fire Cadet @Simson* z tej strony. Z chęcią odpowiem na kilka pytań!

s: Dobrze, w takim razie może opowiesz nam trochę o sobie?
Si: Jestem Szymon, mam 17 lat i pochodzę z województwa kujawsko-pomorskiego. Mam kilka pasji, a jedną z nich jest między innymi motoryzacja. Uwielbiam szybkie auta oraz przesiadywanie całymi dniami w garażu razem ze znajomymi.

s: Jak długo grasz na serwerze ProjectRPG i jak na niego trafiłeś?
Si: Na serwer trafiłem przez moich dwóch serdecznych kolegów: @Kartun oraz @bolkaa. Konto na ProjectRPG założyłem wczesnym latem 2024 roku, lecz na poważnie zacząłem grać rok później.

UDdqg6V.gif

s: Co przez tak długi czas udało Ci się osiągnąć?
Si: Na serwerze nie posiadam zbyt wiele. Spędziłem 620 godzin w grze oraz mam około 800 tysięcy majątku. Gdyby nie to, że tuningowałem pojazdy praktycznie od zera, miałbym zdecydowanie więcej.

s: Zostałeś przyjęty do frakcji SAFD. Dlaczego akurat ta frakcja?
Si: Do dołączenia do frakcji zachęcili mnie moi znajomi, lecz najbardziej spodobała mi się w niej ilość Role-Play. Do RP trzeba włożyć dużo pracy, a także zaangażowania, na co jestem przygotowany.

s: Jak zareagowałeś na swoje przyjęcie do frakcji?
Si: Moja reakcja była zwyczajna: uśmiech, pochwalenie się znajomym oraz zapoznanie się z tematem.

YC1ecVB.gif

s: Również zauważyłem, że byłeś w biznesie Project News. Dlaczego postanowiłeś odejść?
Si: Biznes sam w sobie jest bardzo fajny, lecz odszedłem ze względu na moje wypalenie, a dokładniej to brak pomysłu na materiały. Na pewno byłbym w stanie znaleźć dużo tematów, które mógłbym opisać w wielu artykułach, ale po prostu tak wyszło, niestety.

s: Ode mnie to wszystko. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Si: Pewnie! Chciałbym serdecznie pozdrowić @Kartun, najlepszego Moderatora @bolkaa, zarząd Redakcji Prasowej Project News oraz najlepszego funkcjonariusza @VeKo!.

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

s: Cheetah czy Bullet?
Si: Bullet.

s: Audi czy BMW?
Si: BMW.

s: Lawety czy Kurier?
Si: Lawety.

s: Pizza czy Kebab?
Si: Pizza.

s: Członek SAFD czy gracz na cały etat?
Si: Członek SAFD.

XGwBbve.png

To byłoby na tyle z dzisiejszego wywiadu z członkiem frakcji San Andreas Fire Department. Dziękuję wszystkim za poświęcony czas na przeczytanie. Zachęcam również do przeczytania innych artykułów Redakcji Prasowej Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

n8GSDEE.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.