Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Koseryk

radziowarsss

Rekomendowane odpowiedzi

Login: radziowarsss
Nick oskarżonego: Koseryk
Powód skargi: Bezpodstawne dawanie ostrzeżeń nie zapoznając się z sytuacją, automatyczne odrzucanie reportów dla własnego dobra, wykorzystywanie rangi do własnych celów
Data zdarzenia: 26.02.2021r.
Dowody:

1217049072_Zrzutekranu(71).png.13c75fc738ec098f48957a01776e1a39.png1052190129_Zrzutekranu(72).png.41b7424f729a021b6477222e1e1565e0.png
Opis sytuacji: Razem z nowo spotkanym graczem @Moherek1232 jechaliśmy pojazdem osobowym, po czym otrzymał on ostrzeżenie za przeszkadzanie (?). Byłem podczas całej sytuacji obok niego, widziałem całe zdarzenie - a raczej brak zdarzenia. Moim obiektywnym zdaniem mamy tutaj przykład supportera, który jak dostanie trochę więcej władzy to poczuwa się za bardzo, zapominając, że trzyma też wielką odpowiedzialność w swoich dłoniach. Ponadczasowość jego mentalności oraz brak parlamentarnej orientacji w temacie zalicza się już do komedii, a może dramatu? Nie będę ukrywać, że spowodowało to głęboką dyfrakcję z moim samopoczuciem.
Pragnąłbym, aby gracz mianowany rangą Supportera został surowo ukarany. Pozdrawiam

Witaj drogi graczu, jako iż moim obowiązkiem jest wypowiedzenie się właśnie to uczynię.

Jeżeli chodzi o cały opis sytuacji, zaczynając od początku. Był na ciebie report, że ciągle śledzisz członka frakcji SATC, dlatego więc zareagowałem. Specując cię, zauważyłem, iż napisałeś taką oto wiadomośc:
[2021-02-26 15:17:55] [Output] : (81) radziowarsss: Poprosze Pana dokumenty.
Jak pewnie wiesz, jest to podszywanie się pod członka frakcji SAPD. Postanowiłem zobaczyć co ździałasz dalej, dlatego ciągle cię obserwowałem. Taksówkarz ruszył, po czym wy za nim - jechaliście ciągle za nim, kiedy nagle napisałeś pierwszego reporta, którego odrzuciłem - jego treść brzmiała "Jedzie przed nami" - napisałeś reporta o to, że jedzie przed tobą gracz, dlatego nie dziw się, że został on z góry odrzucony. Kolejny report którego napisałeś, miał treść "Bezpodstawne dawanie ostrzeżeń" - mylisz się, były to słuszne ostrzeżenia.

Podsumowując moje wypociny, chciałbym zaznaczyć, iż przeszkadzaliście owemu pracownikowi w pełnieniu służby.

Pozdrawiam, Koseryk.
Czekam na ARCON.

Drogi Supporterze Koseryku,

2 godziny temu, Koseryk napisał:

Był na ciebie report, że ciągle śledzisz członka frakcji SATC

Ja nie śledziłem żadnego członka frakcji SATC oraz jestem pewny, że na mnie nie było żadnego takiego reporta. Sprawdź dokładnie na kogo był report.

Specując cię, zauważyłem, iż napisałeś taką oto wiadomośc:
[2021-02-26 15:17:55] [Output] : (81) radziowarsss: Poprosze Pana dokumenty.

A to ciekawe, czyli na serwerze jest zabronione w takim wypadku odgrywanie RP. Bardzo dobrze wiedzieć i uprzedzę od razu twoją odpowiedź - nie podszywałem się, tylko grałem rolę detektywa Panie wszechwiedzący. I nie, nie detektywa San Andreas Police Department, tylko zwykłego szarego obywatela.

kiedy nagle napisałeś pierwszego reporta, którego odrzuciłem - jego treść brzmiała "Jedzie przed nami"

Owszem, zgodzę się w tym wypadku. Mianowicie była to idiolektyczna artykulacja alofonu na twoje ostrzeżenie.

słuszne ostrzeżenia 60

Jedyne co było słuszne to relewantność twoich podwalin intelektualnych.

Podsumowując moje wypociny, chciałbym zaznaczyć, iż przeszkadzaliście owemu pracownikowi w pełnieniu służby.

Owszem, wykazałeś się ogromną kulturą osobistą, gratulacje. Natomiast owy gracz zgodził się na rozegranie RP. To właśnie twoja osoba zepsuła nam rozgrywkę.

55 minut temu, radziowarsss napisał:

Ja nie śledziłem żadnego członka frakcji SATC oraz jestem pewny, że na mnie nie było żadnego takiego reporta. Sprawdź dokładnie na kogo był report.

Był na ciebie report, który został napisany przez osobę, której nicku nie podam.

55 minut temu, radziowarsss napisał:

A to ciekawe, czyli na serwerze jest zabronione w takim wypadku odgrywanie RP. Bardzo dobrze wiedzieć i uprzedzę od razu twoją odpowiedź - nie podszywałem się, tylko grałem rolę detektywa Panie wszechwiedzący. I nie, nie detektywa San Andreas Police Department, tylko zwykłego szarego obywatela.

Tak, odgrywanie "Poproszę dokumenty" jest brane jako podszywanie się pod frakcję SAPD.
image.png.5af2b91317c19282a8d965ec18733bce.png

Powiedz mi, dlaczego dopisałeś do cytatu mojej odpowiedzi "60"? Nic takiego nawet nie napisałem, szkoda gadac...

Dodatkowo, dostałem informację od danego gracza, który nie może wypowiedzieć się w skardze na forum:

Spoiler

Nie wyrażałem zgody na odgrywanie rp z wami.
[2021-02-26 15:16:39] [Output] : (81) radziowarsss: Witam, z tej strony Detective I Radziowarsss.
[2021-02-26 15:17:25] [Output] : radziowarsss krzyczy przez megafon "Prosze sie zatrzymac!"
[2021-02-26 15:17:43] [Output] : (81) radziowarsss: Witam, z tej strony Detective I Radziowarsss.
[2021-02-26 15:17:56] [Output] : (81) radziowarsss: Poprosze Pana dokumenty.
Jeżeli myślisz, że zatrzymałem się reagując na twoje wiadomości to jesteś w błędzie, zatrzymałem się tylko po to, żeby na pisać na was reporta. Śledziliście mnie od samego spawnu sf aż do angel pine co mnie irytowało. 
Miłego wieczoru 🙂 

Tyle ode mnie, czekam na decyzję ARCON.

4 godziny temu, Koseryk napisał:

Tak, odgrywanie "Poproszę dokumenty" jest brane jako podszywanie się pod frakcję SAPD

A to ciekawe, czyli dla przykladu jak gangster powie "dawaj dokumenty" jest brane jako podszywanie sie pod SAPD. (XD)

Dodatkowo, dostałem informację od danego gracza, który nie może wypowiedzieć się w skardze na forum:

Tez moge napisac, ze dostałem informacje od gracza, który rzecz jasna nie może wypowiedziec sie w skardze na forum. Mianowice napisał mi "Koseryk wypisuje jakieś insynuacje, wspomnij o tym na forum, bo nie mogę sie wypowiedzieć". 

Był na ciebie report, który został napisany przez osobę, której nicku nie podam.

O to tak samo prawdopodobne jak wiadomość od osoby, która nie może sie dziwnym trafem wypowiedzieć na forum.

Reasumując, nie oczekuje wielkiej kary za twoje przewinienia, aczkolwiek warto by było mieć ten honor i sie przyznać do popelnionych bledow. Ranga to odpowiedzialność. Tyle ode mnie. Pozdrawiam

Przeszkadzałeś graczowi w pełnieniu swojej służby. Poza tym, napisałeś bezsensowny report o treści "jedzie przed nami". Dodatkowo, nie rozumiem po co używasz specyficznych wyrażeń w tej skardze, nie sprawia to, że skarga zostanie lepiej odebrana, a wręcz czytając to odnosiłem wrażenie przesytu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.