Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

serwer wymusza aktualizacje mta

Pietruh
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sieemanko, tak jak w tytule, mam problem wlasnie z projectem, bardzo czesto wymusza mi aktualizacje mta, np chce  sobie pograc na starszej wersji mta a nie moge, ciagle wymuszana jest aktualizacja, testowalem oczywiscie na innych serwerach i nie ma z tym problemu ale na projekcie niestety wymagana aktualizacja, da rade cos z tym zrobic? czy jednak musze korzystac z najnowszej wersji? 

ps ogolnie temat byl u mnie dlugi i inna tresc byla ale musialem zedytowac teraz bo temat ogolnie dotyczyl problemu wejscia na serwer ( juz ogarnalem sobie bo problem tyczyl sie tychze aktualizacji jess ale juz wszystko gra), ale przy okazji wlasnie chcialem sie dowiedziec odnosnie tych wersji mta, czy mozna obejsc te aktuallizacje jakos czy musze zawsze aktualizowac do najnowszych wersji?  mileego dnia i licze na jakiies byc moze ppomysly jess

Edytowane przez Pietruh

Na nowszych wersjach mta działa server normalnie, lecz od dawna gram na starej ze względu na zerową ilość lagów, project jedyny odrzuca starsze wersje bez PostFX, jeszcze o 2:30 byłem na servie i było normalnie. Inny server normalnie działa na starej wersji mta. Mam ten sam problem obecnie co ty.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.