Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PSZK - oskarżony przez maciekjur.dw

maciekjur.dw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: PSZK
Data zdarzenia: 14.02.2026
Opis zdarzenia:

Wysłałem zgłoszenie o potrzebie odholowania pojazdu/pomocy drogowej, które zostało zaakceptowane przez wyżej wymienionego pracownika frakcji PSZK. Cierpliwie oczekiwałem na przyjazd lawety w wyznaczonym miejscu.

Gdy pracownik dotarł na miejsce zgłoszenia, doszło do sytuacji całkowicie niezrozumiałej i nieprofesjonalnej. Kierowca lawety, mimo że widział mnie oraz mój pojazd, nawet się nie zatrzymał. Przejechał obok z pełną prędkością i po prostu odjechał, ignorując wezwanie, które sam wcześniej przyjął. Takie zachowanie oceniam jako lekceważenie gracza oraz unikanie obowiązków frakcyjnych. Sytuacja ta zepsuła mi rozgrywkę i zmusiła do ponownego, długiego oczekiwania na pomoc.

Dowody: 

https://imgur.com/a/Zeo50Xf
✔ Zgłoszenie zostało wysłane pomyślnie.
✔ Twoje zgłoszenie /112 zostało przyjęte przez PSZK.

image.thumb.png.0edea78db4de9b0752a05cba2f7dfd68.png

• Super 2
  • Auć 1
  • WOW! 3

Witam Młodszy Inspektor PSZK.
Zaczynając od początku, tak przyznaję się moja wina. Powodem tej oto sytuacji jest to ze missclikiem wziąłem tą oto 112. Miałem brać 112 z porzuconym autem i myślałem ze ją wziąłem, dlatego przejechałem obok Ciebie bo widziałem na minimapie że jesteś w pojeździe. Niestety później okazało się że wziąłem złą 112 i tą co miałem wziąć j została. Przepraszam za zachowanie powinienem sprawdzić 112 czy wziąłem dobrą ale niestety tego nie zrobiłem mój błąd. Karę którą dostanę biorę na klatę, ale mam jeszcze takie jedno pytanie czemu nie dałeś pm`ki skoro widziałeś ze przejechałem obok tylko od buta piszesz skargę? Każdy jest człowiekiem i każdy może się pomylić, no chyba że jest inaczej to sorka. 

Pozdrawiam PSZK

• Super 3
  • Haha 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Po przedstawiony dowodach, widzimy że pracownik się faktycznie zachował nieprofesjonalnie, jak widać z jego tłumaczenia pomylił rodzaje zgłoszeń, które zostały podeslane, co nie zmienia faktu, że powinien zgłoszenie wykonać prawidłowo. @PSZK przed przyjęciem zgłoszenia, upewnij się czy na pewno dobre masz zaznaczone i wiesz po co jedziesz. Skargę przyjmuję, pracownik zostanie ukarany wewnątrzfrakcyjnie.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.