Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Aiishan

Ciaparitos

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Marcelik
Nick oskarżonego: Aiishan
Powód skargi: Mute za bezwinnosc.
Dzien zdarzenia: Okolo 5 minut temu.
Dowody: Nie mam dowodów i wszystko dokładnie opiszę.
Opis sytuacji: Przyjeżdżam na mechanika gracz zaczyna pchać mi auto do wody napisalem do niego ssij co moim zdaniem nie jest jakieś obraźliwe co gracz na to odpowiedział "Mi pałe" i nie d iostal mute byl przy tym wszystkim @Dev

I nie zareagował po chwili jak wyjechałem z mechanika otrzymałem mute 6h od Aiishan ktora się na mnie uparła po tym jak mnie wyrzucili perfidnie z organizacji z oczernieniem oczekuje żeby taki support zastanowil sie co robi a nie ze daje mi mute za niewinność a gracz który napisał cos gorszego zostaje bez kary wiem ze celowo to zrobiła żeby na złość było tym razem nie odpuszczę takiego czegoś po prostu to jest idiotyczne.

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Dostałeś reporta sprawdziłam logi i na niego zasłużyłeś. Co do organizacji nie wiem czemu o tym wspominasz w skardze bo po pierwsze nie ja cie wyrzuciłam, a lider organizacji. Po drugie zostałeś wyrzucony z powodu niszczenia nam rozgrywki. Mogę jeszcze dodać, że odczuwam jak chcesz mi uprzykrzyć życie pisząc nawet coś typu "o to ten najgorszy supporter" (nie moge znależć loga z powodu, że było to w pierwszy mój dzień na randze).

2 minuty temu, Rafaal napisał:

Jako że poruszyłeś temat mojej organizacji, oraz wyrzucenia ciebie z niej przeze mnie - czuje się zobowiązany do wypowiedzi.

Z organizacji zostałeś wyrzucony po raz drugi za te same rzeczy; niszczenie oraz porzucanie pojazdów, a także głupie odzywki w stronę zarządu.
Dałem ci drugą szansę - zmarnowałeś ją. Obie kary dałem ci ja więc proszę nie mówić że Aiishan się na ciebie uwzięła.

To teraz nie ma znaczenia do tej skargi, oczekuje wyjaśnienia sprawy od twojej koleżanki a po drugie to jeżeli tak cie cos boli to ci moge za wszystko kase oddac.

3 minuty temu, Aiishan napisał:

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

Dostałeś reporta sprawdziłam logi i na niego zasłużyłeś. Co do organizacji nie wiem czemu o tym wspominasz w skardze bo po pierwsze nie ja cie wyrzuciłam, a lider organizacji. Po drugie zostałeś wyrzucony z powodu niszczenia nam rozgrywki.

Za "ssij" dostaje mute a jakiś czlowiek który do mnie napisze "Mi pałe" na luzie sobie odjeżdża bez mute to jest perfidne co teraz piszesz.

19 minut temu, Marceliusz napisał:

(nie moge znależć loga z powodu, że było to w pierwszy mój dzień na randze).

Moze pierw sie trzeba nauczyc a potem iść na range ktora pilnuje serwera, tak samo ostatnio Dev jadę sobie nagle mnie wytepuje na spawn sf i mi się pojazd niszczy także no to jest śmieszniejsze.

Chodzi mi o to, że nie mogę znależć, ponieważ już go nie ma w logach przez to, że było to za dawno. (23.02.2021)

LOCAL Marceliusz [UID: 10576]: mam mu pale ssac
LOCAL Marceliusz [UID: 10576]: zobacz
LOCAL Marceliusz [UID: 10576]: cejota
LOCAL Marceliusz [UID: 10576]: ssij
LOCAL Marceliusz [UID: 10576]: cj

Tutaj tłumacząc się czemu napisalem "mam mu pale ssac" to chodzi o to ze napisalem to do wczesniej wspomnianego Deva wyjaśnić mu co do mnie napisał gracz który wpychał mi do wody pojazd.

[2021-02-26 10:07:00] [Output] : (117) Marceliusz: ssij
[2021-02-26 10:07:00] [Output] : G> qLn: ile sie wbija 3 lvl kuriera?
[2021-02-26 10:07:02] [Output] : (152) Ciastek: xD
[2021-02-26 10:07:03] [Output] : ✔ Supporter Dev przyjął twoje zgłoszenie!
[2021-02-26 10:07:05] [Output] : (219) MiLeRmIs: mi pałe

Tutaj logi z mojego komputera moze i troche dziwne litery ale nie znam powodu ale chyba kazdy sie doczyta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.