Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na rifex.(spr.13.02)

Namik209
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 41171
Login: Namik209
Nick oskarżonego: rifex.
Powód skargi: Brak oddania długu w wyznaczonym, powiększonym czasie
Data zdarzenia: 18.01.2026, około 18-19 - daty widoczne w screenach. 
Dowody: https://imgur.com/a/NSbRxyi 
Opis sytuacji:  18 stycznia 2026, na Discord, napisał do mnie gracz zainteresowany moim Sultanem wystawionym na giełdzie. Podał się za rifexa, co się w samej grze potwierdziło (na Discord miał inną nazwe). Zainteresował się Sultanem na ID, zaoferował wymianę, dogadaliśmy się na Discord i przeszliśmy do gry, aby przybić dobity wcześniej na Discordzie deal. Wszystko jest na screenach. Kupujący zobowiązał się do oddania mi 65k w ciągu tygodnia, do 25 stycznia. Rozumiem, że pewne rzeczy mogą się w życiu zdarzyć, ale dziś jest 6 lutego - i tak dałem mu prawie 2 tygodnie więcej, niż było to dogadane. Od 4 dni gracz nie odpowiada mi na Discordzie, a wcześniej zwlekał i pisał, że potrzebuje jeszcze kilku dni. Gracza praktycznie nie widuję na serwerze, więc raczej ma wywalone na to, aby oddać dług. 
Rozmowy na Discord, od których wszystko się zaczęło wyśle w prywatnej wiadomości do Administratora, który zajmie się tą kwestią - nie chce tu wklejać rozmów z innego komunikatora z jego innym nickiem - chyba, że mogę tu, ale to proszę o informację. 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Oprócz tego na dole, napisałem do niego również na DC - będzie w drugich screenach z wiadomościami z Discorda, które wyśle do Administratora. 
image.png.69dabefceb32a60a360fa65b8a7be3f2.png

Edytowane przez amik*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.