Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Koseryk

Naitsun

Rekomendowane odpowiedzi

148458832_dowd.jpg.637066eb6b93e281f0410171a9f0dab9.jpgTemat wątku: Skarga na Koseryk

Login: Naitsun
Nick oskarżonego: Koseryk
Powód skargi: dostanie prawka nie będąc w aucie
Data zdarzenia: 25.02.2021 20.28
Dowody: 

Opis sytuacji: dzień dobry. Jestem nowym który gra dość dużo na tym serwerze, jeździłem sobie autem, lecz popsuł mi się silnik chciałem go pchać do mechanika ale gracz o nicku 99pkt spychał mi auto do wody i czekał tylko aż spuszczę ręczny, gdy szedłem po naprawkę wezwał SARA aby odholowali mi auto, gdy już auto było w naprawie ten sam gracz ubliżał mi prowokując więc  zaczołem spychanie chłop miał nagrywanie i wykorzystał to z racji tego że mam za słaby sprzęt nie mogłem robić klipów ale robił to kolega. Główną sprawą w tym zgłoszeniu jest to że otrzymałem kare na prawo jazdy chodź nie byłem w pojeździe.

Witaj drogi graczu, jako iż moim obowiązkiem jest wypowiedzenie się, chciałbym wyjaśnić wszystko.

Na początek, chciałbym przytoczyć ci 3 punkty regulaminu działu, które złamałeś.

Spoiler

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.

O skardze zostałem poinformowany 3 razy:
1 raz:image.png.86f49c5c5a7d7890c64c14518733de93.png
2 raz: image.png.b761183ff82b184a15f1e20771e00156.png
3 raz:  image.png.d1affb7e34ae7d75281406cf0f15e4e7.png

Spoiler

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Tutaj punkt, który zakazuje pisania skarg za otrzymane kary.

Jeżeli chodzi o karę, zostałeś ukarany zabraniem prawa jazdy na 1 dzień za VDM (Ang. Vehicle Deathmatch), czyli przejeżdżanie graczy.
Tutaj dowód jeżeli o to chodzi: https://imgur.com/a/Cykm8HF
Chciałbym jeszcze wspomnieć, iż na podanym filmie widać, jak celowo próbowałeś wrzucić graczu auto do wody - nie wiem czy wiesz, lecz jest to celowe działanie na szkodę gracza.

Tyle ode mnie, życzę ci miłego wieczoru oraz myślę, że zrozumiałeś za co zostałeś ukarany.

Czekam na ARCON.

image.png

Witam. Chciałbym odpowiedzieć ci na to iż zostałem ukarany zabraniem prawkiem chodź nie byłem w aucie tylko pchałem, rozumiem pomimo ostrzeżeń których nie zauważyłem mogłeś mnie wyrzucić z serwer a nie odbierać prawo jazdy. Zrozum że nie taranowałem a spychałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.