Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

staszek122
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Staszek122
Nick(i) oskarżonego(/ych):  shvky
Powód skargi: Niekompetencja brak tłumaczeń kary
Data zdarzenia: 05.02.2026 około 19:07

Dowody: -
Opis sytuacji: Po zderzeniu z innym graczem dostałem kare na prawo jazdy, chciałem zobaczyć dowód niesety nie został mi udostępniony. Podczas kolizji ja jak i drugi kierowca z tego co pamietam jechaliśmy środkiem drogi po zderzeniu nie zaplaciłem mu bo raz nic nie napisał dwa według mnie obydwoje byliśmy wini. Chce po prostu zobaczyć klipa. Dzikuję życze miłego dnia.

• Haha 3

Witaj, tak jak ci pisałem na serwerze, nie udostępnię tobie nagrania.
Co do oskarżenia "brak tłumaczeń kary" - karę ci wyjaśniłem jak tylko się przeteleportowałem do ciebie, że jechałeś pod prąd i spowodowałeś kolizję w San Fierro.
Na nagraniu widać, jak jedziesz pod prąd i taranujesz gracza. 
Co do klipa - napisałem do gracza o zgodę na takowe udostępnienie, ten nie odpisał, więc stwierdziłem, że zgody nie wydał i zamknąłem temat, aczkolwiek ty postanowiłeś go dalej wałkować i pisać do mnie teksty cytuję: "gdzie napisac skarge na ciebie suporterkyu za 5 zl" po czym podesłałem ci linka do działu skarg na administrację, a ty dalej wałkowałes temat, że chcesz otrzymać klipa, więc zostałeś PONOWNIE poinformowany o tym, że klipa nie otrzymasz.

Nagranie które było podstawą do ukarania jest do wglądu dla administracji.

• Super 3

Supporter przytoczył miejsce jak i powód nadania kary i rzeczywiście administracja nie może upubliczniać dowodów, które otrzymuje ze względu na chęć zachowania anonimowości przez zgłaszającego.

W tym przypadku postąpił prawidłowo.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.