Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwała na Mr.Jagermeister & Gruz.

ropadek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ropadek 
Nick pracownika: @Gruz.@Mr.Jagermeister
Data zdarzenia:  02.02.2026 22:40
Opis zdarzenia:  Witam wszystkich tu zgromadzonych. Chciałbym docenić tych dwóch Panów, zacznijmy od genezy.. Kupowałem baze od gracza, nie chciałem mu iść pod górke i poprosiłem pod /112 aby Panowie podjechali i odwieźli furmanki na przechowywalnie tak jak prosiłem, zależało mi aby to nie znalazło się na pp. Gracze zachowali się pełnym profesjonalizmem zachowując przy tym pełne RP podczas zarówno startu konwersacji do momentu płacenia i procedur związanych z odcholowywaniem. Poinformowali mnie o kosztach tej zabawy, których nawet nie znałem więc przy okazji będę teraz bogatszy w ową wiedze. Całość poszła dość sprawnie przy takiej ilości pojazdów (11) dostałem jescze rabacik :). Co do Mr.Jagermeistra nie dość że smakuje jak złoto to na serwerze tworzy kolejne złoto w postaci dobrze wykonanego RP.. Gracz Gruz pomagał mu przy całej sytuacji, widać ze chłopaki podołały zadaniu. Nic więcej nie pozostało tylko ich za to wynagrodzić moją pochwałą 😉
Dowody: https://imgur.com/a/NHgm1dQ

Edytowane przez Kaczorowskyyy
  • Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.