Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - Szatan656

Creeper
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Romekk
Nick pracownika: Szatan656
Powód: Kierowca taryfy okazał się niezwykle uprzejmy, pomocny oraz niezwykle szybki
Dowody: 
https://imgur.com/a/IH15O06
Opis sytuacji: Kierowca od samego początku był bardzo miły i od pierwszej chwili zaproponował mi wybór stacji radiowej, dodatkowo zapytał mnie później jak minął mi dzień jak i również opowiedział o swoim po czym również doradził w wyborze auta. W tamtej sytuacji chciałem wynagrodzić to kierowcy napiwkiem natomiast system mi na to nie pozwolił co skłoniło mnie do napisania pochwały. Uważam, że pracownik ten zasługuje na awans w związku ze swoim zaangażowaniem w pracy z klientem ; )

Edit: widzę że ss'y które zrobiłem nieco się nawarstwiły i nie widać na wszystkich godziny mam nadzieję że nie będzie to problemem

Edytowane przez Romekk
Błąd w dowodach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.