Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Patryk4719

elemeNt

Rekomendowane odpowiedzi

Login: elemeNt
Nick oskarżonego:Patryk4719
Powód skargi: vdm 
Data zdarzenia: 25.02.2021
Dowody: https://streamable.com/bk2q7u , https://streamable.com/fip3je
Opis sytuacji: Zostałem przejechany samochodem przez gracza Patryk4719 , który co ciekawe prędzej pytał się Moderatora nickiem Dev czy może to zrobić ,Dev odpowiedział że nie wie po czym przełączył się na niewidzialoność  , co doskonale widać na filmiku.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.cc5a60f85db5955f4cfbd48a697f2df9.png

1 minutę temu, Dev napisał:

Wiem że skarga jest na gracza Patryk4719 ale chciałem odnieść się do sytuacji która tutaj wystąpiła.

Tak to prawda że na początku użyłem komendy inv ponieważ pomyliłem komendy po prostu co wytłumaczyłem sobie z graczem elemenT.  Całej sytuacji nie widziałem ponieważ gdy pomyliłem komendy od razu wpisałem komendę /spec i wyszedłem na spawn SF 

[2021-02-25 16:35:00] [Output] : (40) Patryk4719: czekaj
[2021-02-25 16:35:02] [Output] : (40) Patryk4719: 300iq
[2021-02-25 16:35:06] [Output] : (40) Patryk4719: odsun sie
[2021-02-25 16:35:11] [Output] : G> brawler479: sprawdz na gieldzie w sf
[2021-02-25 16:35:14] [Output] : Gracz Biiznesman odnalazł walizkę porzuconą przez WesleyJR, a w niej 551.72$!
[2021-02-25 16:35:20] [Output] : >> [40] Patryk4719: mnie tam nie ma
[2021-02-25 16:35:28] [Output] : << [40] Patryk4719: pa na to XDD
[2021-02-25 16:35:31] [Output] : << [40] Patryk4719: big brain

[2021-02-25 16:35:33] [Output] : (219) heja.123: do uzendu
[2021-02-25 16:35:36] [Output] : (51) UgaBugaFakuq: Oboje?

Dodam jeszcze że sprawę wyjaśniłem z graczem @elemeNt

Do ciebie akurat nie mam żadnych pretensji chociaż jedna rzecz mnie ciekawi , jak to jest możliwe że Pjoter którego nie było na serwerze o godzinie 16:55 przedłużył o jedną dobę do godziny 17 😄 wynajem mieszkania .

Przed chwilą, Dev napisał:

Może na 29 dni do przodu 

nie rozumiesz czegoś , dom jest opłacony do godziny 17 dnia jutrzejszego tak ? (było do dzisiaj godziny 17 ale data się zmieniła ) a dlaczego o 16:55 była już ta informacja ? przeciez gdyby opłacił to ktoś z współlokatorów była by informacja że dom jest opłacony do dnia 26.02.2021 godzina 16:55

Jeśli już mówię o opłacie domu to miło by było jak byś się doinformował, ponieważ opłata domu o której godzinie ci się podoba nie wypływa na zmianę godzin opłat, zapytasz czemu jest dalej 17:00 ponieważ domek został wykupiony przykładowo 2 tyg temu o tej godzinie i ta godzina będzie widniała do czasu kiedy domek się nie zwolni i ktoś np opłaci go o 17:04 mam nadzieje ze wyjaśniłem ci to zrozumiale.

6 minut temu, Dev napisał:

Dam ci przykład sytuacji masz domek który się zwalnia o godzinie np: 17:30 jak go opłacisz o np: 9:00 to godzina wynajmu się nie zmienia. Z mojej strony to wszystko czekam na wypowiedź Patryka.

Tak przepraszam mój błąd sam miałem takie sytuacje. 

Witam serdecznie, jako iż dotyczy mnie ta skarga to postanowię się wypowiedzieć.

Dokonałem tego czynu który widzimy na nagraniach, lecz prosiłem ciebie abyś opuścił teren naszej organizacji bo jednak troszkę nam przeszkadzałeś. W perfidny sposób udawałeś, że nadzwyczajnie afczysz. Zdenerwowało mnie to troszkę więc postanowiłem ciebie przejechać. Jeśli się zdenerwowałeś to przepraszam.

55 minut temu, elemeNt napisał:

Moderatora nickiem Dev

Jeśli chodzi o to, to nasz kochany Dev nie jest Moderatorem lecz jest supporterem ((taka mała korekta 🙂 ))

Jeśli chodzi o opłacenie domku to ci już wyżej opłacili.

Mogę pokryć koszty uleczenia twojego oraz czasu przebiegnięcia ze spawnu na NASZ DOMEK.

A na koniec chciałbym dodać:

[2021-02-25 17:11:24] [Output] : << [26] elemeNt: nie martw sie nie podp..... was mam swoj honor

Gdzie się podziały twoje zasady/honor.

Życzę miłego wieczoru oraz czekam na osobę rozpatrującą skargi. 

3 minuty temu, Patryk4719 napisał:

Witam serdecznie, jako iż dotyczy mnie ta skarga to postanowię się wypowiedzieć.

Dokonałem tego czynu który widzimy na nagraniach, lecz prosiłem ciebie abyś opuścił teren naszej organizacji bo jednak troszkę nam przeszkadzałeś. W perfidny sposób udawałeś, że nadzwyczajnie afczysz. Zdenerwowało mnie to troszkę więc postanowiłem ciebie przejechać. Jeśli się zdenerwowałeś to przepraszam.

Jeśli chodzi o to, to nasz kochany Dev nie jest Moderatorem lecz jest supporterem ((taka mała korekta 🙂 ))

Jeśli chodzi o opłacenie domku to ci już wyżej opłacili.

Mogę pokryć koszty uleczenia twojego oraz czasu przebiegnięcia ze spawnu na NASZ DOMEK.

A na koniec chciałbym dodać:

[2021-02-25 17:11:24] [Output] : << [26] elemeNt: nie martw sie nie podp..... was mam swoj honor

Gdzie się podziały twoje zasady/honor.

Życzę miłego wieczoru oraz czekam na osobę rozpatrującą skargi. 

No i widzisz napiszę to samo co pisałem do Deva , przed umieszczeniem skargi pisałem do ciebie zlałeś mnie ciepłym moczem , żadnego sorry ami pocałuj mnie w dupę

lecz prosiłem ciebie abyś opuścił teren naszej organizacji bo jednak troszkę nam przeszkadzałeś.

Tutaj przedstawiam logi:

[2021-02-25 16:28:45] [Output] : (40) Patryk4719: mozesz opuscic

[2021-02-25 16:28:48] [Output] : (40) Patryk4719: posesjie prywatna

[2021-02-25 16:41:10] [Output] : >> [198] elemeNt: dlaczego nie opusciles prywatnej posesji?

[2021-02-25 16:56:42] [Output] : (40) Patryk4719: mozesz opuscic teren prywatny?

Tutaj przedstawiam logi:

[2021-02-25 16:28:45] [Output] : (40) Patryk4719: mozesz opuscic

[2021-02-25 16:28:48] [Output] : (40) Patryk4719: posesjie prywatna

[2021-02-25 16:41:10] [Output] : >> [198] elemeNt: dlaczego nie opusciles prywatnej posesji?

[2021-02-25 16:56:42] [Output] : (40) Patryk4719: mozesz opuscic teren prywatny?

Idziesz dalej w zaparte chociaż napisałem że proszę o zamknięcie tematu brzydko mówiąc pchasz się w gówno , i nie tylko siebie ale i Deva

3 minuty temu, elemeNt napisał:

Idziesz dalej w zaparte chociaż napisałem że proszę o zamknięcie tematu brzydko mówiąc pchasz się w gówno

Pcham się ,,w gówno", ponieważ ładnie ci odpowiedziałem na skargę która tyczy się mojej osoby?

8 minut temu, elemeNt napisał:

No i widzisz napiszę to samo co pisałem do Deva , przed umieszczeniem skargi pisałem do ciebie zlałeś mnie ciepłym moczem , żadnego sorry ami pocałuj mnie w dupę

Ty równie dobrze mógłbyś też napisać jakieś przepraszam albo ,,pocałuj mnie w dupę" za celowe blokowanie posesji prywatnej. A jeśli chodzi o te przysłowiowe ,,zlanie moczem" to w którym momencie miało miejsce?

1 minutę temu, Patryk4719 napisał:

Pcham się ,,w gówno", ponieważ ładnie ci odpowiedziałem na skargę która tyczy się mojej osoby?

Okej czyli skarga zostaje.

Ty równie dobrze mógłbyś też napisać jakieś przepraszam albo ,,pocałuj mnie w dupę" za celowe blokowanie posesji prywatnej. A jeśli chodzi o te przysłowiowe ,,zlanie moczem" to w którym momencie miało miejsce?

nie blokowałem blipa pokaż mi nagranie jeżeli faktycznie to robiłem , a pierwsze słyszę że nie można przebywać na posesji innych graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.