Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona  Skarga na HoolyWeed

JebacDarxe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gadzet 
Nick(i) oskarżonego(/ych): HoolyWeed
Powód skargi: Brak kompetencji czlonka administracji 
Data zdarzenia: 30.01.2026
Dowody: logs
Opis sytuacji: Witam, więc zaczynając od początku. Dostałem warn”a za napisanie „brudas” okej. To da się zaakceptować, następnie zacząłem pisać off-topic rzeczy na ktorych nie wystąpiło żadne „bk” następna wiadomością było napisanie do gracza „Ukraińcu” ale co zrobić skoro gracz miał taki akcent. Prawdopodobnie zostałem za to ukrany, lecz nie wiem w jaki sposób jest to „bk”. Gdy próbowałem się dowiedzieć za co została nadana kara administrator napisał „przeszkadzanie frakcja” lecz dość nietypowe jest iż gdyż przez cały czas biegałem w okół spawna, i jedyne czym mogłem „przeszkadzać” to animacja. W dodatku dodam że te „przeszkadzanie” to trochę skomplikowane ponieważ na spawnie był tylko medyk który siedział od x minut na ławce. Jak widać do dziś nie zmieniło się całkowicie nic. Próbujesz się dowiedzieć za co została nadana kara, -Odsyła Cię z informacją „przeszkadzanie frakcji”, gdzie Powód nadanej kary to BK, czyli co Medyka bym musiał zwyzywać czy jak to wygląda u Ciebie? Pozdrawiam cieplutko 

Edytowane przez Gadzet
  • Haha 5
  • Auć 1

Witam, odniosę się do sytuacji krok po kroku.

Gracz wsiadł do mojego pojazdu w momencie gdy byłem zajęty innymi czynnościami i nie miałem możliwości odpisania. Po chwili wysadziłem gracza z pojazdu i odjechałem. Następnie na chacie lokalnym padło określenie które zgodnie z regulaminem serwera nie powinno mieć miejsca. W związku z tym nadałem ostrzeżenie tobie. Po krótkim czasie wróciłem w okolice spawnu i zauważyłem ze gracz utrudniał prace frakcji SAMD stojąc przy nich oraz wsiadając do pojazdu frakcyjnego co jest zabronione i traktowane jako przeszkadzanie frakcji. Niezależenie od tego czy medyk wykonywał w danym momencie aktywne czynności, nadal pozostawał na służbie. Dodatkowo kierowałeś w stronę członka frakcji oraz administracji zaczepne i nieodpowiednie wypowiedzi na chacie lokalnym. Faktem jest ze kara w postaci mute'a została opisana jako "BK" co było moim błędem w nazewnictwie. Właściwym powodem powinno być "prowokacje" Nie zmienia to faktu ze samo zachowanie gracza było niezgodne z regulaminem. Na koniec dodam ze użycie wulgaryzmów w moja stronę w rapocie również narusza zasady serwera co skutkowało wyrzuceniem ciebie z serwera. Przyznaję, że powód kary został błędnie nazwany jednak sama reakcja moja była zgodna i zasadna z regulaminem serwera.

Edytowane przez HoolyWeed.
  • Super 8
  • Lubię to! 1

Hmm, byłeś zajęty staniem w miejscu? Czy przejechaniem się prywatnym pojazdem na doherty i spowrotem będąc na służbie? Nie widzę w którym momencie byłeś „zajęty” jak tak mówisz. Wsiadłem do pojazdu, gdzie medyk stał w miejscu, po sekundzie z tego pojazdu wysiadłem, poczym medyk na voicechacie powiedział coś o Ukrainie, więc napisałem na czacie „Ukraincu” Później w reporcie zapytałem czy dostałem za to karę, gdzie ty mi odpisałeś że przeszkadzałem frakcji, czym? mute za wsiadanie do auta? Czy 1 napisanym slowem do Medyka? A późniejsza reakcja w raporcie, fakt przesadziłem, przepraszam, lecz to jest jak rozmowa ze ścianą. Pytam o 1 rzecz dostaje odpowiedź o 2 rzeczy. Całuski

• Haha 1

W odpowiedzi wyjaśniam że pełnienie służby administracyjnej nie ogranicza się wyłącznie do pozostawania w jednym miejscu. Przemieszczanie się prywatnym pojazdem w czasie służby jest dozwolone i nie oznacza braku wykonywania obowiązków administracyjnych. Nałożona kara nie dotyczyła wyłącznie jednego słowa ani jednorazowego wsiadania do pojazdu.. Decyzję którą podjąłem była podjęta na podstawie całokształtu zachowania twojego, obejmującego ingerowanie w pojazd frakcyjny bez uprawnień, utrudnianie pracy frakcji SAMD oraz wypowiedzi o charakterze prowokacyjnym kierowane w stronę jej członka. Fakt że gracz frakcji SAMD w danym momencie pozostawał w miejscu, nie oznacza że nie wykonywał obowiązków służbowych ani że jego działania mogły być zakłócane. Na tym etapie nie widzę podstaw do dalszej dyskusji w tej sprawie. Czekamy na werdykt ARCON.

• Super 1

Napisano (edytowane)

Okej, więc czym byłes zajęty? Staniem w miejscu czy przejażdżką po San Fierro. Wsiadlem na sekunde do auta, napisalem max. 3 slowa tj "siema" "wysiasc" "ukraincu" Utrudniłem życie temu graczu, oby nie miał traumy.

Edytowane przez Gadzet
  • Haha 1

Ja Tobie nie muszę się spowiadać czym byłem zajęty pełniąc służbę administracyjna. Wyżej Tobie wszystko opisałem to nie wiem dlaczego wracasz do tego i zadajesz non stop te same pytania, jakbyś nie mógł przyswoić informacji które przeczytałeś ode mnie wyżej. Nadal podtrzymuje to i czekam na werdykt ARCON

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.