Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na PSZK - oskarżony przez Malcolm

KubekCzekolady
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Starszy Operator PSZK. 

Więc zaczynając od początku. Jak widać na nagraniu kolega raczej strzała nie dostał ale jeśli dostał to na wszelki wypadek dostał 100$ ode mnie, ale niestety gracz ten wolał unieść się honorem i napisać skargę. Wracając do sytuacji podczas skrętu w polną drogę dzielącą 2 pasy autostrady chciałem kliknąć TAB, a zapomniałem że minutę wcześniej miałem odpaloną nakładkę DISCORD, a jak wiadomo nie lubi się ona z grą MTA i wyskoczyło mi okienka jak podczas klikania ALT+TAB. Niestety brakło czasu na reakcje i jak widać na CLIPIE, albo i nie widać doszło, albo nie doszło do kontaktu z Graczem MALCOLM.  Z góry przepraszam za zachowanie. Pozdrawiam Cieplutko ( Pamiętaj malutki to tylko gra po co pisać co chwila skargi ) :D 

• Super 5
  • Złość 1
  • Lubię to! 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Na przedstawionym dowodzie nie widać kolizji pojazdów, niemniej jednak @PSZK - zachowaj ostrożność przejeżdżając przez jezdnie, nie klikaj TAB'a ponieważ ograniczasz tym swoje pole widzenia, a także jak piszesz, może zbugować się nakładka discord. Skargę przyjmuję.

• Super 2
  • Auć 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.