Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na członka frakcji - Majeczkaa<3

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @AlimentoS_YT
Nick oskarżonego: @Majeczkaa<3
Powód: Brak znajomości jak i łamanie KRD + niedopuszczalne zachowanie podczas służby (ubliżanie).
Dowody:

Spoiler

https://imgur.com/a/6ymzPW4

(111) Majeczkaa<3: jechałem 50

(111) Majeczkaa<3: Dzień dobry mr.60

(111) Majeczkaa<3: ale juz mnie strasza nagraniami xDDDF

(111) Majeczkaa<3: niech biedny nie płacze 😕

Opis sytuacji: Jechałem rowerem na strefę DM, w pewnym momencie wyprzedziła mnie taksówka - gdzie siedziała za kierownicą oskarżona osoba. Na nagraniu widać skracanie. Pouczyłem, lecz postanowiłem chwilę poczekać - czy ta osoba się poprawi. W związku z tym, że oskarżony się nie poprawił, a zaczął dodatkowo mi ubliżać - piszę skargę. Sytuacji po tym zajściu było więcej, lecz myślę, że dowody są wystarczające. Dodatkowo, oskarżony został pouczony przez supportera ws. ubliżania: (305) Spejsonik: Ale Majeczka nie mów tak do graczy, tym bardziej na służbie okej?

No co ja mogę tutaj powiedzieć. Stop 60 i leciałem w okolicach 80/90km/h bez ogranicznika, napisałem Ci że jechałem 50, aby nie prowadzić już z Tobą dalszej rozmowy, ponieważ opinia o Tobie nigdy nie była błyskotliwa, a takowym zachowaniem pisząc skargi na pewno nie świecisz przykładem.
 lbxQWZB.png

Skoro sądzisz, że KRD to tylko prędkość (mogę to zrozumieć, czytając twoją wypowiedź) - to przykro mi (żyjesz w błędzie).

PS.

8 minut temu, Majeczkaa<3 napisał:

napisałem Ci że jechałem 50, aby nie prowadzić już z Tobą dalszej rozmowy

Tymczasem minute/dwie później, bez żadnego powodu - podjeżdżasz do mnie (widać na nagraniu), łamiąc przy tym po raz kolejny Kodeks Ruchu Drogowego (bez powodu stajesz na środku pasa ruchu) i cyt. (111) Majeczkaa<3: Dzień dobry mr.60

Oj nie ucz mnie tego młody xD, pisałem z supportem co do tej sprawy i kazał mi Cię zlewać 🤷‍♂️
[2021-02-25 11:58:24] [Output] : (305) Spejsonik: Majeczka, spokĂłj
[2021-02-25 11:58:29] [Output] : (111) Majeczkaa<3: rozumiemy siÄ™ szefie B)
[2021-02-25 11:58:39] [Output] : (305) Spejsonik: Oddech głęboki weź i nie zwracaj na niego uwagi

7 minut temu, AlimentoS_YT napisał:

Kultura powinna być, tak samo przestrzeganie KRD.

A więc dlaczego napisałeś mi bezpośrednio "STOP" poczułem się wtedy bardzo źle :"c, a wystarczyło tylko napisać. Szanowny graczu, czy byłbyś skłonny zjechać na pobocze w celu rozmowy o zaistniałej sytuiacji? bardzo bym prosił :') Nie wyrażaj się arogancko w stosunku do mnie bo zaraz odwrócimy rolę drogi graczu, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.