Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Jugol

AdeX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: AdeX

Nick oskarżonego: Jugol

Powód: Nieznajomość zasad frakcji

Dowody: (13) Jugol: Witam, z tej strony Szofer Jugol z San Andreas Transport Corporation!

(13) Jugol: Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?

(103) Malcolm: przecho

(103) Malcolm: Witam, z tej strony Starszy Przewoźnik Malcolm z San Andreas Transport Corporation!

Gracz E500 został wyciszony na 3 godziny przez Martin* (web), powód: Brak kultury na /cb

(103) Malcolm: no jedziesz czy co

(30) AdeX: jeszcze

(30) AdeX: raz

(13) Jugol: jak cos to ze ty z satc jestes git ale kolega placi

(30) AdeX: a nie

(103) Malcolm: co xDDD

(13) Jugol: Podczas kursu będzie pobierana stawka za kilometr wynosząca 5.58$

(30) AdeX: aha

(30) AdeX: XD?

(103) Malcolm: od kiedyt niby tak jest

(30) AdeX: przeciez

(13) Jugol: no tak jest

(30) AdeX: wtf

(103) Malcolm: nigdy tak nie bylo

(30) AdeX: o ile ja razy jezdzilem z ludzmi i tak nie bylo

(103) Malcolm: i nikt tak nie robi

(30) AdeX: XD

(13) Jugol: ta idz sie zapytaj

(30) AdeX: jak zaplacilem teraz

(30) AdeX: to jedz

(30) AdeX: a nie stoisz

(103) Malcolm: no jedz a nie piszesz

(103) Malcolm: ciagle

Screenshot_89.png.09492cd62e9b8a8733414b51b68aff93.png 

Opis sytuacji: Jechałem z pracownikiem frakcji SATC Malcolm na przecho podczas gdy Malcolm wysłał binda że jest pracownikiem w tym przypadku pracownik nie powinien mnie naliczać ponieważ pracownicy mają kursy za darmo. Niestety pracownik frakcji Jugol nie zna widocznie zasad panujących w niej. Dodatkowo zamiast jechać bo zapłaciłem za usługę fast gracz co chwilę się zatrzymywał i pisał.

• Super 1
  • Haha 4
  • Auć 1

Witam z tej strony Jugol Szofer z San Andreas Transport Corporation jedynie z swojej strony mogę powiedzieć że dawniej mimo to że pracownik z frakcji wsiadając do taksówki z towarzyszem podróży to towarzysz podróży ponosił koszta kursu i tu jest mój błąd że mi umknęło że ta zasada się zmieniła więc mogę od siebie zaproponować zwrot kosztów kursu z nawiązką tak że to jedyna moja odpowiedź na tą skargę i poczekam na decyzję zarządu.

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.