Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Z kamerą na akademii… Sonda na temat przebiegu akademii w SARA

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

PjIriyx.png

M3o7SmR.png

Dzień dobry, drodzy czytelnicy! Ja jestem @v.vacat, Publicysta z Redakcji Prasowej Project News. Zapraszam Was bardzo gorąco na drugi materiał z cyklu „Z kamerą na akademii...”, w którym pod lupę weźmiemy ostatnią rekrutację do serwerowej frakcji, jaką jest San Andreas Road Assistance! Wspomniana wcześniej frakcja w pierwszych dniach stycznia, a dokładniej od 3 do 7 stycznia, przeprowadziła pierwszą w tym roku rekrutację w swoje szeregi. Wyniki z tej rekrutacji pojawiły się 8 stycznia, a na stanowisko Adepta przyjęto aż 50 osób! Korzystając z okazji, postanowiłem spytać kilku graczy, jak im mijał przebieg akademii. Jesteście ciekawi, co o przebiegu akademii w San Andreas Road Assistance sądzą jej uczestnicy? Przeczytajcie tę sondę! Przed rozpoczęciem głównej części materiału chciałbym podkreślić, że każdy z moich respondentów w momencie udzielania odpowiedzi na moje pytania był w akademii na randze Adept.

5S0btre.gif

vgC1HDp.png

Pierwszą osobą, którą zaprosiłem do rozmowy, była Adeptka @SweetMuffin99.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | SM: @SweetMuffin99

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacatPublicysta z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałabyś odpowiedzieć mi na kilka pytań w ramach sondy związanej z Twoją akademią w San Andreas Road Assistance?
SM: Dzień dobry! Oczywiście, z przyjemnością odpowiem Ci na kilka pytań.

v: Powiedz mi, proszę, dlaczego zdecydowałaś się na udział w rekrutacji do San Andreas Road Assistance?
SM: Myślę, że zdecydowałam się spróbować swoich sił, ponieważ interesuje mnie pomoc innym oraz praca wymagająca odpowiedzialności i współpracy zespołowej. San Andreas Road Assistance wydało mi się miejscem, w którym mogę się rozwijać, zdobywać nowe doświadczenia i realnie wspierać mieszkańców stanu w trudnych sytuacjach na drodze.

v: Czy mogłabyś mi opowiedzieć coś na temat atmosfery panującej we frakcji oraz o zarządzie frakcji San Andreas Road Assistance?
SM: We frakcji panuje bardzo miła i przyjazna atmosfera. Członkowie zespołu są pomocni, otwarci i chętnie dzielą się swoją wiedzą, co ułatwia naukę i adaptację nowym osobom. Zarząd San Andreas Road Assistance jest dobrze zorganizowany, zaangażowany i dba zarówno o rozwój frakcji, jak i o dobrą współpracę między jej członkami.

v: Jakie są Twoje odczucia po pierwszych służbach w San Andreas Road Assistance jako Adeptka?
SM: Na początku byłam trochę zagubiona, jednak dzięki pomocy bardziej doświadczonych członków frakcji szybko nabrałam pewności siebie i odwagi. Pierwsze służby były dla mnie bardzo wartościowym doświadczeniem, pozwoliły mi lepiej poznać obowiązki oraz utwierdziły mnie w przekonaniu, że to była dobra decyzja.

v: Jak byś opisała swojego Szkoleniowca z akademii? Kto to jest i jak Ci się z tą osobą współpracuje?
SM: Moim Szkoleniowcem w akademii jest @CeglaXD. To osoba bardzo zaangażowana, cierpliwa i pomocna. Potrafi wszystko dokładnie wytłumaczyć, chętnie dzieli się swoją wiedzą i zawsze służy wsparciem. Współpraca z nim przebiega bardzo dobrze, co sprawia, że nauka jest przyjemna i efektywna.

v: Z takim Szkoleniowcem przyswajanie nowych wiadomości musi być przyjemnością! Chciałbym zadać Ci kolejne pytanie. Który z elementów szkolenia najbardziej Ci się podobał i dlaczego akurat ten?
SM: Najbardziej podobał mi się moment, gdy mieliśmy szkolenie z zakresu zabezpieczeń. Było ono bardzo ciekawe i pozwoliło mi lepiej zrozumieć, jak ważne jest odpowiednie zabezpieczenie miejsca zdarzenia oraz dbanie o bezpieczeństwo swoje i innych.

v: Nabywanie nowych umiejętności zawsze sprawia dużo przyjemności! Frakcja San Andreas Road Assistance ma kilka dodatkowych uprawnień. Jednym z nich są np. uprawnienia na prowadzenie pojazdów OVERSIZE lub dodatkowa praca w Stacji Kontroli Pojazdów przynależnej do frakcji. Czy w przyszłości przewidujesz rozwój swoich kompetencji, by zdobyć dodatkowe zdolności wewnątrz frakcji?
SM: Myślę, że w niedalekiej przyszłości chciałabym rozwijać swoje kompetencje i spróbować zdobyć dodatkowe uprawnienia dostępne wewnątrz frakcji. Uważam, że możliwość prowadzenia pojazdów OVERSIZE czy praca w Stacji Kontroli Pojazdów to ciekawe doświadczenia, które pozwoliłyby mi jeszcze lepiej realizować się w San Andreas Road Assistance.

v: Czy stresujesz się wizją egzaminu kończącego Twoją akademię? Czy masz w głowie plan, co zrobisz, jeśli Ci się nie powiedzie?
SM: Obecnie jestem już po egzaminie i czekam na wyniki. Oczywiście towarzyszy mi lekki stres, jednak staram się zachować spokój. Jeśli nie uda mi się zdać, planuję przystąpić do egzaminu poprawkowego i wyciągnąć wnioski, aby następnym razem wypaść jeszcze lepiej.

v: To było ostatnie pytanie dla Ciebie! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi oraz poświęcony czas, który mi poświęciłaś. Czy chciałabyś kogoś pozdrowić, korzystając z okazji, że będziesz występować na łamach Project News?
SM: Chciałabym pozdrowić moich nowych znajomych, którzy razem ze mną dostali się do akademii oraz serdecznie pozdrowić wspaniały zarząd San Andreas Road Assistance. Dziękuję za wsparcie i miłą atmosferę!

BYBOP8N.png

Następnym Adeptem, którego poprosiłem o krótką rozmowę, był @Fuga.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | F: @Fuga

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacatPublicysta z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań w ramach sondy związanej z Twoją akademią w San Andreas Road Assistance?
F: Hej, pewnie! Z wielką chęcią udzielę odpowiedzi na Twoje pytania.

v: Powiedz mi, proszę, dlaczego zdecydowałeś się na udział w rekrutacji do San Andreas Road Assistance?
F: Zdecydowałem się wziąć udział w rekrutacji, bo lubię pomagać innym graczom i chciałem spróbować czegoś nowego na serwerze, a ciągłe spędzanie czasu na pracach dorywczych stawało się po prostu dla mnie już nudne.

v: Czy mógłbyś mi opowiedzieć coś na temat atmosfery panującej we frakcji oraz o zarządzie frakcji San Andreas Road Assistance?
F: Atmosfera panująca we frakcji jest bardzo dobra. Można sobie pożartować, pośmiać się, nie ma nudy, a czas szybko leci. Na temat zarządu za dużo nie mogę tutaj powiedzieć, miałem z nimi tylko dwa spotkania i egzamin, więc za dużo jeszcze się nie dowiedziałem. Może z czasem, jak spędzę z nimi więcej czasu, ale z paru rozmów, które z nimi przeprowadziłem, twierdzę, że są to bardzo kompetentne osoby na odpowiednim stanowisku.

v: Jakie są Twoje odczucia po pierwszych służbach w San Andreas Road Assistance jako Adept?
F: Po pierwszych służbach mam bardzo pozytywne odczucia. Wszystko było dobrze wytłumaczone na szkoleniach, a starsi rangą chętnie pomagali i tłumaczyli, więc nie było się czym przejmować. Służby były przyjemne, a jednocześnie dało się czegoś nauczyć i miło spędzić czas.

v: Jak byś opisał swojego Szkoleniowca z akademii? Kto to jest i jak Ci się z tą osobą współpracuje?
F: Nie mam konkretnie jednego przypisanego szkoleniowca, ponieważ od samego początku różne osoby pomagają mi w trakcie służby i szkoleń. Każdy, z kim miałem kontakt, wydaje się być w porządku, dobrze ogarnia swoje obowiązki i wie, co robi. Dzięki temu nauka przebiega sprawnie, a atmosfera jest przyjazna i bezproblemowa.

v: Z takim Szkoleniowcem przyswajanie nowych wiadomości musi być przyjemnością! Chciałbym zadać Ci kolejne pytanie. Który z elementów szkolenia najbardziej Ci się podobał i dlaczego akurat ten?
F: Szczerze mówiąc, wszystkie szkolenia bardzo mi się podobały, ponieważ wyniosłem z nich dużo wiedzy zarówno na temat zabezpieczeń, jak i ogólnego funkcjonowania frakcji. Każde szkolenie było wartościowe i pozwoliło mi lepiej zrozumieć, jak wszystko działa w praktyce.

v: Nabywanie nowych umiejętności zawsze sprawia dużo przyjemności! Frakcja San Andreas Road Assistance ma kilka dodatkowych uprawnień. Jednym z nich są np. uprawnienia na prowadzenie pojazdów OVERSIZE lub dodatkowa praca w Stacji Kontroli Pojazdów przynależnej do frakcji. Czy w przyszłości przewidujesz rozwój swoich kompetencji, by zdobyć dodatkowe zdolności wewnątrz frakcji?
F: Tak, jak najbardziej. W przyszłości chciałbym rozwijać swoje kompetencje i zdobywać dodatkowe uprawnienia wewnątrz frakcji. Uprawnienia na pojazdy OVERSIZE czy praca w Stacji Kontroli Pojazdów brzmią bardzo ciekawie i na pewno dają możliwość dalszego rozwoju oraz urozmaicenia służby. Na ten moment skupiam się na solidnych podstawach, żeby dobrze przygotować się na egzamin i go zdać.

v: Czy stresujesz się wizją egzaminu kończącego Twoją akademię? Czy masz w głowie plan, co zrobisz, jeśli Ci się nie powiedzie?
F: W sumie wcale się nie stresuję tym egzaminem. Podchodzę do tego spokojnie, bo wiem, że cały czas uczę się nowych rzeczy i jestem przygotowany. A jeśli coś by poszło nie tak, to po prostu spróbuję jeszcze raz i tyle.

v: To było ostatnie pytanie dla Ciebie! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi oraz poświęcony czas, który mi poświęciłeś. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić, korzystając z okazji, że będziesz występować na łamach Project News?
F: Również dziękuję za rozmowę. Od siebie chciałbym pozdrowić całą frakcję San Andreas Road Assistance oraz znajomych z serwera, a szczególnie @Maciej.@balon@Izaviie@Kacp3r@Huher.AMG i resztę.

XozfSX4.png

Kolejną osobą, która zechciała mi odpowiedzieć na pytania związane z przebiegiem akademii w San Andreas Road Assistance, był @wiaderko.luffa.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | w.l: @wiaderko.luffa

v: Dzień dobry! Jestem @v.vacatPublicysta z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań w ramach sondy związanej z Twoją akademią w San Andreas Road Assistance?
w.l: Siemanko! Z wielką chęcią.

v: Powiedz mi, proszę, dlaczego zdecydowałeś się na udział w rekrutacji do San Andreas Road Assistance?
w.l: Chciałem zobaczyć, z czym to się je, ponieważ San Andreas Road Assistance to moja pierwsza styczność z frakcjami.

v: Czy mógłbyś mi opowiedzieć coś na temat atmosfery panującej we frakcji oraz o zarządzie frakcji San Andreas Road Assistance?
w.l: Atmosfera jest super! Grono miłych i pomocnych osób.

v: Jakie są Twoje odczucia po pierwszych służbach w San Andreas Road Assistance jako Adept?
w.l: Furki same pakują się na lawetę... A tak już na poważnie, to jestem zadowolony. Jak na razie mi się podoba i czekam na więcej contentu niż tylko lawetki.

v: Jak byś opisał swojego Szkoleniowca z akademii? Kto to jest i jak Ci się z tą osobą współpracuje?
w.l: Szkoleniowców jest paru. Nie są przydzielani do poszczególnych graczy. Szkolenia przeprowadzane były bardzo dobrze, przynajmniej dla mnie. Naprawdę dużo z nich wyniosłem.

w.l: Najbardziej? Podoba mi się całokształt funkcji i rzeczy, które posiada ta frakcja, ale jeżeli miałbym wybierać, to najbardziej przypadły mi do gustu zabezpieczenia i akcje RP. Te drugie z racji tego, że RP lubię odgrywać. Może kiedyś spróbuję sił w rekrutacji do Posorants Group, jeżeli takowa będzie dostępna.

w.l: Na pewno! Ale póki co chciałbym się skupić na szlifowaniu tego, czego się nauczyłem.

w.l: Egzaminem się nie stresuję. Jeżeli się nie powiedzie, to bez spiny  są drugie terminy!

v: To było ostatnie pytanie dla Ciebie! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedzi oraz poświęcony czas, który mi poświęciłeś. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić, korzystając z okazji, że będziesz występować na łamach Project News?
w.l: Chciałbym pozdrowić Ciebie, całą frakcję San Andreas Road Assistance, organizację Immortal Dynasty, najlepszą siostrzyczkę @Veirdness@Perka@MrBeast@Wisniav@BlaziK oraz całą Redakcję Prasową Project News.

GmFh0zS.png

Ostatnim Adeptem, który zechciał mi zdradzić kilka szczegółów dotyczących przebiegu akademii, był @Herbata.

5V20MaL.png

v: @v.vacat | H: @Herbata

H: Tak, mógłbym, czemu nie.

H: Zdecydowałem się na rekrutację do San Andreas Road Assistance, ponieważ słyszałem dobre opinie o tej frakcji oraz zawsze chciałem spróbować. Więc gdy pojawiła się rekrutacja, z chęcią napisałem podanie i, jak widać, udało się.

H: Atmosfera we frakcji jest świetna, z każdym można miło porozmawiać i miło spędzić razem czas. Zarząd jest bardzo chętny do pomocy, miły oraz sympatyczny, co powoduje, że chce się z nimi rozmawiać.

H: Po pierwszych służbach jestem miło zaskoczony, ponieważ frakcja jest bardzo ciekawa, rozbudowana i różnorodna. Czekam tylko na więcej nowości, które odblokuję z nową rangą.

H: Szkoleniowców było kilku, były to osoby, które tętniły chęcią nauczenia nowych osób oraz przyjęcia ich do frakcji. Z każdym z nich prowadziłem fajną, luźną rozmowę, która nie wprowadzała w niepotrzebny stres, lecz zachęcała do nauki.

H: Najlepszym elementem ze szkolenia jest na ten moment holowanie pojazdów, gdyż sytuacje są bardzo różne i ciągle napotykamy na naszej drodze coś nowego.

H: Tak, już myślałem nad tymi opcjami i w przyszłości na pewno chciałbym spróbować pracy w Stacji Kontroli Pojazdów, ponieważ uważam, że jest to fajna rzecz, która rozwija grę.

H: Nie stresuję się egzaminem, wiem, że jestem świetnie przygotowany i na pewno uda mi się go zdać, lecz gdyby mi się nie powiodło, chciałbym spróbować drugi raz i bardziej się do tego przyłożyć.

H: Ja również dziękuję za ten miły wywiad i chciałbym pozdrowić @Shinoo*.

XSJtAfr.png

ogLhwZW.png

Czas na podsumowanie odpowiedzi moich respondentów i przedstawienie Wam wniosków, które postanowiłem wyciągnąć po wszystkich rozmowach z Adeptami z San Andreas Road Assistance. Każdy z moich respondentów wykazał się innymi przesłankami, które motywowały go do wzięcia udziału w procesie rekrutacyjnym do frakcji. Respondenci wyrazili się bardzo pozytywnie na temat atmosfery panującej we frakcji oraz zarządzie San Andreas Road Assistance. Goście mojej sondy podkreślali fakt, iż zarząd San Andreas Road Assistance w składzie: @Braian11@xPawel69@CeglaXD oraz @Kaczorowskyyy wykazywali się dużą chęcią pomocy w stosunku do nowych członków frakcji i zawsze rozwiązywali wszelkie nurtujące ich kwestie. To zasługuje na szczególne wyróżnienie, bo taki zarząd to skarb! Dobrym słowem zostali wyróżnieni również Szkoleniowcy zajmujący się przygotowaniem Adeptów do stania się pełnoprawnymi pracownikami. Jeśli chodzi o stres związany z zaliczeniem egzaminu, to żaden z moich respondentów nie wyraził szczególnego niepokoju związanego z tą kwestią. Moi respondenci wykazują również pełną gotowość do poszerzenia swoich kompetencji we frakcji poprzez zdobycie dodatkowych uprawnień, takich jak możliwość poruszania się jednostką OVERSIZE.

W4pLyOK.png

KsDF6Sj.png

Dziękuję Wam, drodzy czytelnicy, za przeczytanie tej sondy do samego końca! Z tego miejsca pragnę Was zaprosić do zapoznania się z innymi materiałami tworzonymi przez pracowników Redakcji Prasowej Project News! Tschüss!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

rdKZoIs.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez v.vacat
  • Super 16

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.