Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z wejściem na serwer

Visoxx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, dziś (22.01) mam problem z wejściem na serwer. Rzekomo zostałem zbanowany, a patrzę na listę kar i nie widnieję. Próbowałem wejść również z drugiego urządzenia (laptopa) i mam to samo. Byłem zdesperowany to nawet odinstalowałem MTA i zainstalowałem ponownie mimo że wiedziałem że to i tak nic nie da ale próbować warto. Obstawiam, że przepadną dni nagrody dziennej, ale mam nadzieję, że uda się odzyskać. Logów nie mogę pokazać bo jak wspominałem odinstalowałem MTA i zainstalowałem ponownie, ale jak pamiętam miałem około 635 dzień, w waszych logach na pewno będę widniał jak wczoraj (21.01) odebrałem. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tej sprawy z możliwością odzyskania nagrody dziennej gdy ją stracę. Pozdrawiam.

P.S. tak w sumie jeszcze dodam że od dawna nie wchodziłem na inne serwery i w ramach testu spróbowałem wejść na inny serwer i mogę.

zdjęciuwa.png

zdjęciuwazoom.PNG

Edytowane przez Visoxx
dodanie przybliżonego komunikatu bo słabo widać na pełnym screenie
  • Super 4

Dzień dobry ponownie, dziś (23.01) z ciekawości ponowiłem próbę wejścia na serwer i co dziwne udało mi się dołączyć. Nie mam pojęcia czy może coś z tym zrobiliście czy co się stało. Także teraz główne pytanie czy jeszcze to się może przytrafić oraz co z straconymi dniami w nagrodzie dziennej. Proszę o sprawdzenie czy wszystko już jest z tym okej oraz odzyskanie dni nagrody dziennej. 

dzienne.png

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.