Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o pochwałę na pracownika frakcji - _Heinz

Kowal006
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kowal006
Nick pracownika: _Heinz
Powód: Szybka przyjemna i bezpieczna obsługa klienta podczas kursu 
Dowody: ss
Opis sytuacji: Potrzebowałem transportu taxi z przecho sf na tanią giełdę lv. Po wysłaniu zgłoszenia pod /taxi  pracownik _Heinz przyjął moje zgłoszenie , następnie w niedługim  czasie zjawił się na miejscu. Podczas całego kursu pracownik frakcji _Heinz prowadził miłą rozmowę, dopytując m.in. jak mija dzień i co u mnie słychać. Z pracownikiem można swobodnie porozmawiać na różne tematy, co zdecydowanie umila przejazd. Sam przejazd odbył się spokojnie, bezpiecznie oraz zgodnie z przepisami KRD.  Dynamika jazdy gracza poczas kursu jest bardzo dobra. Uważam, że pracownik _Heinz zasługuje na to by mieć wysoką rangę w frakcji SATC..

Zrzut ekranu (5).png

Zrzut ekranu (6).png

Zrzut ekranu (7).png

Zrzut ekranu (9).png

Zrzut ekranu (12).png

Edytowane przez Kowal006

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.