Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Strata pieniedzy na cofniętej transakcji

Polako123412
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 19 stycznia w okolicach 23:40 postanowiłem kupić PP (1900) od gracza SebaWu za kwote 20 000$ (dokładniej 19 974$), akurat do pełnej kwoty mi zabrakło 26 dolarów, powiedziałem ze doplace to poprzez ./daj, w ten sposób zobaczyłem że straciłem pieniądze a nie dostałem PP. Tutaj daje wycinek z konsoli:
OG > (22) igorkozak: Sell wymienie fortuna RB body 40lvl idealna do latania bokiem teraz tune forum picador 2.7 bobcat 1.8 manana 1.8 feltzer 2.9 tune forum sell pp
(86) Polako123412: reszte dam przez /daj
OG > (53) Ciapaj: SKUP pp do 100k | 1szt. = 10$
OG > (55) Dawid_ok: Organizacja Kamikaze otwiera Rekrutacje! | Wymagania: 750RP | Brak składek | Wstępne 2k | Mili ludzie szybkie pojazdy! Chcesz? Pisz pv!
ⓘ Kontrahent SebaWu zaakceptował propozycję wymiany.
⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Fort Carson, Bone County! ⚠
(86) Polako123412: bo niemam aktualnie
OG > (136) Smacz3k: SPRZEDAM ZA 89K EUROSA -> 2.7 P.B / Felgi Classic / Twardy dach z roletami na tylniej szybie offki /pm
(19) SebaWu: luz
ⓘ Trwa przetwarzanie wymiany...
ⓘ Oddałeś:
ⓘ Kontrahent SebaWu wyszedł z serwera, wymiana anulowana.
  -- Gotówkę: 19,974$
OG > (210) Prochu: KUPIE COS DO OD 1K DO 800K pisz co masz - /pm Prochu
✔ Pomyślnie wypłacono 3,000$ z konta bankowego.
OG > (126) .Cube: Sprzedam domek w LS Las Colinas doba tylko 150$, miejsca na co najmniej 5 aut id 902
OG > (61) Malcolm: ✯ Organizacja SILES'IA otwiera rekrutacje! | Wymagania: 400RP | Brak składek i wpisowego | Mili ludzie szybkie pojazdy! | discord.gg/KZ8FCsKXe8
OG > (83) piwnatek: [S] Schafter STR (max silnik) 2.9D Gwint,apka,szyby 100% Duze Felgi,abs set fioletowy
OG > (146) Zloty03: Uber całe SA /pm Zloty03
⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Blueberry, Red County! ⚠
✔ Zgłoszenie na gracza Polako123412 zostało wysłane!
OG > (92) sqtyadrianeq: [S] Willard Kombi 1.9D
OG > (80) Vin*: [SKUP] Skup pojazdów do 600K! ⓘ Potrzebujesz szybko pozbyć sie swojego auta? Chcesz żeby trafił w dobre ręce? - Pisz /pm Vin* [ⓘ] ! SKUP DO 8KK !
✔ Supporter Kaczorowskyyy przyjął twoje zgłoszenie!
OG > (72) zpwCygan: SKUP DO 300K
<< [119] Kaczorowskyyy: jak straciles?
OG > (33) Pafcio: S/W Waltona ID 20, Manane 122 ID, Perenniala ID 113 I 214 Oraz Sadlera ID 277 !
OG > (55) Dawid_ok: Organizacja Kamikaze otwiera Rekrutacje! | Wymagania: 750RP | Brak składek | Wstępne 2k | Mili ludzie szybkie pojazdy! Chcesz? Pisz pv!
OG > (108) champion: KUPIE PP HURT /pm champion
OG > (37) Blaze*: [K] Ładną, szybką najlepiej porobioną furke do 380k!! Nie odpisuje = nie jestem zainteresowany 🙂
OG > (22) igorkozak: Sell wymienie fortuna RB body 40lvl idealna do latania bokiem teraz tune forum picador 2.7 bobcat 1.8 manana 1.8 feltzer 2.9 tune forum sell pp
>> [119] Kaczorowskyyy: kontrahend wyszedl z serwera, niby cofnieta transakcja a niemam tych pieniedzy
OG > (136) Smacz3k: SPRZEDAM ZA 89K EUROSA -> 2.7 P.B / Felgi Classic / Twardy dach z roletami na tylniej szybie offki /pm
>> [119] Kaczorowskyyy: dac na dc fragment z konsoli?
<< [119] Kaczorowskyyy: to musial bys zglosic to w dziale pomocy na forum, RCON to sprawdza i ewentualnie cofna pieniadze

Odrazu odezwałem sie poprzez ./report do administratora, który zaradził mi odezwanie się tutaj na forum.

Sprawdzałem że PP nie dostałem, przed wymianą miałem 1366 i tyle samo mam teraz. W kwestii pieniedzy tez bez zmian. Wyplacilem 3k (do równej kwoty) aby doplacic te 26$, przez co w banku zostalo mi 290k a posiadane dokladnie 19 974 $ w gotówce straciłem. Poniżej daje screenshoty które mogą się przydać, niestety żadnego klipu nie posiadam z tej sytuacji:

obraz_2026-01-19_235551653.png

obraz_2026-01-19_235603374.png

obraz_2026-01-19_235615104.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.