Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Jester ZiutkaMefedrona

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

aiwJbTu.png

Witajcie w pierwszym artykule serii Pojazdy graczy po metamorfozie naszego biznesu!
Dziś zapoznamy się z historią Jestera ZiutkaMefedrona.
Zapraszam serdecznie!

5V20MaL.png

R – Redaktor @Rafaal          U - Uczestnik wywiadu @ZiutekMefedron

R: Witaj, my się już znamy.

U: Dokładnie, możesz od razu zarzucić pytanie.

R: Więc, czym się woziłeś przed pojawieniem się tego Jestera?

U: Cześć, odpowiadając na pytanie, moim pierwszym samochodem był Moonbeam 1.2 Diesel, następnie postanowiłem zakupić Flasha, no i takiego dorwałem z silnikiem 2.7 Benzyna. Po jakimś czasie znudził mi się i zacząłem bawić się w handel, jednego dnia obróciłem 5 pojazdów klasy średniej, jak i wysokiej - wychodząc na tym około 70 tysięcy na plus jednego dnia. Tak zbierałem, zbierałem, aż uzbierałem i kupiłem swoje wymarzone auto którym był Jester.

R: Dlaczego wybrałeś akurat Jestera?

U: Dlaczego Jester? Sam nie mam pojęcia, po prostu to auto mega mi się podoba i jeśli to możliwe , na wielu serwerach miałem ten model, także czemu by nie mieć go i tutaj. Fajnie skręca, nie wpada w poślizg, bo ma napęd na przednie osie i ogólnie no fajne autko.

R: W jakiej konfiguracji go zakupiłeś? Posiadał jakieś tuning, a może był z salonu?

U: Zakupiłem go z silnikiem 3.3 benzyna za kwotę 157 tysięcy prosto z salonu.

R: Co zmieniłeś w nim od momentu zakupu?

U: Na razie mało się w nim zadziało, ale między innymi dałem mu Lampki koloru Marchwiowego, spoiler, felgi cutter oraz gwintowane zawieszenie.

R: Jak ci się nim jeździ? Jesteś zadowolony?

U: No to słowami wstępu, jeździ się nim bardzo przyjemnie nałożeniu ogumienia zimowego, lecz jest jedna wada mianowicie za mały promień skrętu kół, ale tak to jest picuś glancuś.

R: Posiadasz może jakieś inne pojazdy poza Jesterem? Opowiedz coś o nich.

U: Prócz Jestera posiadam, Moonbeama zwykłego 1.4 benzyna o VUID 6320, nie mam zamiaru go sprzedawać, ponieważ ludzie dadzą za niego bezcen to wolę trzymać, może kiedyś wzrośnie na wartości.

R: Zamierzasz zmienić swoje autko w przyszłości?

U: Jestera nie mam zamiaru sprzedawać, będę zbierał gotówkę i robił taką małą kolekcję pojazdów, na następne auto marzy mi się Zr-350, bądź Sultan, w dalekiej przyszłości możliwe, że skuszę się na Turismo.

R: Dziękuje ci bardzo za rozmowę, widzimy się już niedługo. Mam nadzieje że zakupisz Turismo i wpadniesz z nim do mnie.

U: Jasne, trzymaj się. Na razie.

5V20MaL.png

8KfANkf.png

Z8k257a.png

HJaRVpW.png

VDa2JzW.png

Zo8wptV.png

5V20MaL.png

Chcesz aby twój pojazd pojawił się w serii "Pojazdy graczy?" Odezwij się w wiadomości prywatnej do @Rafaal.

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

NFAS945.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.