Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała złożona na pracowników xvqn_ , RagnarPL , killerpl113

Aron2077.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick osób:  xvqn_ , RagnarPL , killerpl113
  • Data oraz godzina: 16.01.2026 w godz: 20:30 - 22:23
  • Opis sytuacji: Zawiadomiłem frakcję SAFD że na ulicy leży powalone drzewo które zagraża innym kierowcom przejazd, na miejsce przyjechała wyżej wymieniona trójka osób. Na początku myślałem że będzie to szybka akcja lecz każdy z pracowników dokładał swoje 5 groszy tak aby urozmaicić odgrywanie RP, w dodatku całość przebiegła profesjonalnie oraz szybko. 
  • Dowody odnośnie sprawy: https://imgur.com/a/9ItWxRE
  • Proponowana nagroda: Plusowa
  • Coś od siebie: Bardzo mi się podobał cały odgrywany RolePlay ze strony frakcji SAFD, który wyglądał bardzo realistycznie, tu coś nie działa tu coś się stało. Oby tak dalej 😀
  • Super 3
  • Lubię to! 1

Witaj @Aron2077,
Dziękujemy za nadesłanie pochwały na naszych pracowników.

Zgodnie ze standardami nasi pracownicy wykonywali podstawowe obowiązki, zatem po przeanalizowaniu sytuacji nagradzam pracowników mniejszą nagrodą wewnętrzną.

Dziękuję za zgłoszenie pochwały!

Pozdrawiam
ReijiSakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.