Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na prezentera Somandi

.urviS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: urviS.gg
Nick prezentera: Somandi
Data i godzina zdarzenia: 16.01.2026 godzina 20:00
Powód: Czy was w tym radiu uczą stękania i czy macie słuchawki na uszach gdy ten człowiek odpala audycje. Powiedz mi @LastoAkaRudyczy przyjemnie ci sie gra sluchajac takiego ścieku... Sory za wyrażenia ale macie coś nie halo w tym regulaminie. Życzę wesołych świąt i smacznego jajka.  I nie tłumacz się tym że można radio wyłączyć. Zpomniałem dodać... Dziekujemy za taką audycje ja oraz osoby z 7 strony ocen prezentera.
Dowody: 

Edytowane przez urviS.gg
Podmiana linków bo były dwa te same
  • Super 26
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Witam wszystkich. Grałem audycje w stylu Hardstyle / frenchcore który jest obecnie dozwolony do puszczania na audycjach. Nie rozumiem waszej nienawiści do mojej osoby od kilkunastu dni. Zaczęliście mi uprzykrzać życie pisząc nieprzyjemne oceny prezentera w ciągu ostatnich dniach. Dziś postanowiłem zagrać audycje typu Hardstyle / Frenchcore ponieważ dawno nie była grana w tym stylu. Naprawde nie rozumiem tej skargi.. wszystko było pod kontrolą zgodnie z regulaminem. Jeszcze nikomu nie zaszkodziłem robiąc po złości i nie chce tego dokonywać. Robię swoje, gram audycje które są słuchalne dla słuchaczy projekta. Gram różne gatunki muzyczne zaczynając od bass house , vixa , disco polo ,club ,techo manieczki oraz hardstyle, frenchcore i wiele innych...  Nierozumiem tej nienawiści waszej do mojej osoby.  

• Haha 13
  • Nie lubię tego 1

Napisano (edytowane)

Nie oczekiwałem od ciebie żadnej odpowiedzi, czekam na wypowiedź wyższych rang. Pora spojrzeć może na siebie i dlaczego ludzie tak cię traktują. Twoje audycje dochodzą do 1/200 osoby na serwerze w tym twojej poślubionej żony która ci przytakuje na wszystko. Nikt specjalnie ci takich wiadomości oraz ocen nie pisze. Jest tego bardzo duży powód który znasz i wiesz co jest nie tak. Pozdrawiamy razem z 7 stroną ocen. A tak poza tym wątkiem, nie usuwajcie niekorzystnych wiadomości z ocen bo to świadczy o was... Chyba że macie strzeżony regulamin oraz wzór oceny do którego trzeba się zastosować to rozumiem usuwanie. Wesołych walentynek i smacznego jajka. Edit. Widać twoja dojrzałość mentalną oraz psychiczną. Czas się pogodzić z tym że reprezentujesz ProjectFM od tej złej strony... Daruj sobie dawanie reakcji "Haha" pod moimi wiadomościami kolego.

Edytowane przez urviS.gg
  • Super 4
  • Haha 2

Oczywiście masz rację w temacie "coś nie halo z tym regulaminem". Regulamin nie ogranicza w gatunkach, ponieważ uważamy, że nasi Prezenterzy wiedzą co powinno się, a co nie powinno się puszczać. W tej sytuacji Prezenter nie złamał żadnego punktu regulaminu, więc w żaden sposób nie zostanie ukarany, co nie zmienia faktu, że nie zostawimy tego tematu.

1 godzinę temu, urviS.gg napisał:

nie usuwajcie niekorzystnych wiadomości z ocen bo to świadczy o was..

Dodawanie oceny Prezentera, a ukrywanie niedających nic do sprawy komentarzy. Nikt nie zabrania pisać negatywnych opinii. Ocena prezentera nie jest brudnopisem. Oczekujemy rzetelnych ocen, które pomogą Prezenterowi zauważyć błąd, który popełnia, lub potwierdzić, że wykonuje swoje zadanie dobrze.

Będziemy dążyć do poprawy jakości audycji i nie będziemy pozwalać w przyszłości na takie sytuacje.

• Super 5
  • Haha 2
  • Lubię to! 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.