Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na mowmifif

guzioo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: guzek
Nick(i) oskarżonego(/ych): mowmifif
Powód skargi: Niesłuszna kara wyciszenia.
Data zdarzenia: 08.01.2026 w godzinach nocnych (przed północą)
Dowody: https://imgur.com/a/7ZjCjrW
Opis sytuacji: Napotkał się temat polityki na czacie /g, tak dostałem ostrzeżenie i to było słuszne, lecz później dostałem karę wyciszenia na 3 godziny ( dowód wyżej) za rozmowy o "polityce" lecz napisałem nazwisko już nie żyjących osób politycznych w Polsce i to nie jest Upolitycznianie, nawet sprawdzałem w Wikipedii oraz ChatGPT, a napisanie, że Jaruzelski śp. nie był spoko jest opinią społeczną oraz zależy od kontekstu wypowiedzi a ona nie była polityczna według mojego sprawdzenia, więc kara 3h wyciszenia jest niesłuszna, gdyż to wypowiedź w kontektście neutralnym bądź ocena historyczna, więc kara jest teoretycznie niesłuszna, do tego chciałbym dodać małą rzecz, iż owy administrator użył dosyć niestosownego sformułowania do  innego gracza po nadaniu warna, żeby zrobił fikołka i sie zastanowił co pisze ( na ss powinno być) niby mała rzecz, ale na administratora nie przystoi to pisać do tego na czacie /g, bo jest duża szansa, że jakby napisał to "zwykły" gracz była by szansa na warna bądź nawet kare wyciszenia, bo nie raz za to widziałem warny, która owa administracja dawała i czuję tu nierówność, dlatego również to dodaje do skargi, ponieważ nie jest to okej w stosunku do reszty gracza. Nie pisałbym tego jakby to była jednorazowa akcja, ale pisze, bo jest to nie jedna a notoryczna sprawa.  Mam nadzieję, że Administracja RCON podejdzie do tego poważnie a nie olewając że to nic wielkiego, bo sporo jest takich sytuacji na serwerze się dzieje i nie ma co się dziwić, że tutejsza opinia administracji nie należy do  pozytywnych. Pozdrawiam

Edytowane przez guzioo
poprawa daty zdarzenia.
  • Haha 6

Witam, poprzez wymienienie osoby z historią w polityce w owym kontekście o którym mówisz to niestety złamałeś regulamin. Wyciszenie zostało nałożone przez twoją historie kar. Graczowi napisałem "żeby zrobił fikołka" humorystycznie, nie ma tu żadnego wulgarnego ani prowokującego wybrzmienia. Mam nadzieję, że wystarczająco wyjaśniłem.

• Super 1

Napisano (edytowane)

Moją historię kar? Nie wiem z tego co wiem oststnio ukarany zostałem jakoś w maju 2025 roku więc to dość dawno, by odrazu karę wyciszenia dawać. Co do regulaminu skoro w języku polskim według prawa to nie jest rozmowa o „polityce” a tu na serwerze jest to bardzo dziwne, ale okej mogłem nie doczytać. Co do tego tekstu „humorystycznego” jakoś gracze dostają za to warny bądź kary wyciszenia za prowokacje to czemu Ty masz być bezkarny? Dziwne, że akurat tego nie ująłeś. Jakbyś udawał, że tego nie napisałem, Tu już powinna Administracja RCON zdecydować, jak nie potrafisz się do tego odnieść. Poziom tutejszej administracji spada i ty jesteś tego przykładem, zapewne nie tylko ja tak uważam. Tak się nie robi. Też pisze, bo szkoda mi tej passy bez kar, bo poprawiłem swoje zachowanie i czuję, że złamano mi tą passe nie słusznie.

Edytowane przez guzioo
  • Haha 1
  • Lubię to! 2

Jak najbardziej było to poruszenie tematu, który nie powinien przewijać się na czacie globalnym serwera. 

Co do tekstu napisanego przez Administratora - był on kompletnie nie na miejscu, administrator nie znajduje się już w szeregach administracji. Nie mniej jednak skarga zostanie uwzględniona przy jego ewentualnym powrocie.

Skargę przyjmuję. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.