Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd ze spojlerem

f0rescik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dn. 24.02.2021 zakupiłem u tunera wizualnego @Sz@be* spojler Alien (1164) do Sentinela. Jednak spojler nie został od razu zainstalowany. Pieniądze z konta zostały zabrane, a spojlera jak nie było, tak nie ma. Próbowałem oddawać do przechowywalni oraz robić reconnecty. Na prośbę Sz@be podjechałem ponownie do niego, gdzie oznajmił mi że spojler nie jest w ogóle zainstalowany. Chciałbym wnieść wniosek o zwrot pieniędzy (łącznie z doliczką - 6.6k) bądź w jakiś sposób naprawienia spojlera w aucie - ID 14122. Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia ❤️ 

EoEo, mam ten sam problem co kolega u góry. Administracja kazała mi opisać cała sytuację właśnie w tej zakładce "pomoc". Otóż podjechałem do mechanika i chciałem, żeby zamontował mi spoiler. Na podglądzie wszystko widziałem, ale gdy zakupiłem go za (+/- 6k), nie ukazał się on na moim pojeździe, a pieniądze z konta znikneły. Tak samo jak kolega wyżej odłożyłem go do przecho, zrobiłem recconect, naprawiłem go, ale było wciąż to samo ;c

VUID Pojazdu : 15257

Pozdro ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.