Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Blefik - oskarżony przez Twist

Twist
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Blefik
Data zdarzenia: 08.01.2026 około 14:30
Opis zdarzenia:
Jak widać na załączonym dowodzie, pracownik Sara przeprowadził certyfikowany test systemów antygrawitacyjnych. Po krótkim locie nad autostradą uznał, że rondo pod prąd to jedyna słuszna droga do celu.
Dowody:

• Super 3
  • Haha 9
  • Nie lubię tego 1

Uszanowanie, z tej strony Operator Blefik.

No jak widzimy na nagraniu.  Nie wiem co można więcej dodać. Niewyhamowanemu przed skrzyżowaniem (rondem) w dostatecznym stopniu co spowodowało, że nie wyrobiłem się na zakręcie i wyrzuciło mnie przez bariery oddzielające pasy ruchu. Po sprawdzeniu, że nikt nie najeżdża w okolicy, postanowiłem wrócić najszybszą drogą na odpowiedni tor jazdy. Nikomu tutaj nic się nie stało, nikogo nie uszkodziłem. Jeżeli uważasz, że sposób najszybszego powrotu na odpowiedni tor jazdy był nieodpowiedni to pozostaje mi tylko przeprosić za sytuację.

Pozdrawiam,

Blefik

• Super 1
  • Haha 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Odnośnie do jazdy pod prąd, to jest stricte sprawa administracyjna, zatem z tym musisz udać się na dział skarg na graczy, jedyne co mogę powiedzieć w tej skardze, to @Blefik, staraj się jeździć ostrożniej aby nie doprowadzać do takich sytuacji. Tak jak sam pracownik wspomniał, czyn nie był szkodliwy zatem rezultatem będzie uwaga przed chwilą zwrócona. Skargę przyjmuję.

• Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.