Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - MaKaRoNi

Dr.Szpont
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Dr.Szpont
Nick oskarżonego: @MaKaRoNi
Powód: Niegodne reprezentowanie frakcji - głupie oraz niestosowne docinki podczas pełnienia służby oraz łamanie Kodeksu Ruchu Drogowego - jazda pod prąd.
Dowody: 

Spoiler

Głupie oraz niestosowne docinki podczas pełnienia służby:

[2026-01-06 14:33:23] [Output] : (160) Dr.Szpont: w takim razie informuje o skardze na forum
[2026-01-06 14:33:26] [Output] : (182) Fotoo77: Witam z tej strony adept *Fotoo77* z San Andreas Transport Corporation!
[2026-01-06 14:33:27] [Output] : (20) lemur: XDDDD
[2026-01-06 14:33:27] [Output] : O> ArekWiniarek: XDDDDDDDDDDD
[2026-01-06 14:33:29] [Output] : (182) Fotoo77: Dokąd ma prowadzić nasz dzisiejszy kurs?
[2026-01-06 14:33:29] [Output] : OG > (169) GOGGINS: sell pcj 600 ecu v4 wyścigowy offy pm
[2026-01-06 14:33:29] [Output] : (120) ArekWiniarek: XDDD
[2026-01-06 14:33:30] [Output] : O> Dr.Szpont: xd
[2026-01-06 14:33:31] [Output] : (128) MaKaRoNi: XDDD
[2026-01-06 14:33:31] [Output] : (120) ArekWiniarek: kocham to

[2026-01-06 14:33:36] [Output] : (128) MaKaRoNi: rudy alert

Spoiler

Łamanie Kodeksu Ruchu Drogowego - jazda pod prąd:

https://imgur.com/a/biK3cax

Opis sytuacji: Generalnie prowadziłem konwersacje na spawnie SF z innym pracownikiem frakcji SATC, na podstawie której postanowiłem poinformować go publicznie o złożeniu zażalenia na jego osobę. Po tym oskarżony pracownik postanowił wykorzystać sytuację oraz napisać niestosowny tekst w stosunku do mojej osoby, a mianowicie ''rudy alert'', tym samym sugerując, iż jestem konfidentem, bo wiadomo, co w dzisiejszych rozumowaniu oznacza nazwanie kogoś rudym, a sytuacja, w której użył tego oskarżony nie pozostawia żadnych wątpliwości, że taką miał w tym intencje. 
Uważam, że było to nie na miejscu oraz taka postawa nie przystoi osobie, od której wymaga się godnego reprezentowania imienia frakcji.

Kolejną sytuacją był kurs, podczas którego oskarżony złamał zasady KRD, a dokładnie paragraf mówiący o zakazie jechania pod prąd. Nie będę się tu niepotrzebnie rozpisywał, dowód jest na górze.

Z poważaniem, Dr.Szpont

• Super 2
  • Haha 4
  • Auć 1
  • WOW! 2

witam, chciałbym odnieść się do zaistniałej sytuacji, stałem na spawnie sf w tamtej chwili, gracz @Dr.Szpont napisałe wyżej wymienioną wiadomość z ss, napisałem rudy alert, w tamtej chwili napisałem to dla żartu, nie wiedziałem lecz że gracz może to odebrać jako prowokacje i za to akurat przepraszam. co do krd, w tamtej chwili zagapiłem się na telefon i pojechałem prosto, i już nic nie mogłem zrobić tylko pojechałem prosto i tyle, do jazdy pod prad się przyznaje, i tyle

• Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.