Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na [wit4ek]

Floreczek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Floreczek
Nick pracownika: wit4ek
Data zdarzenia: Poniedziałek, 5 stycznia 2026r, godzina 3:47 do 4:03
Opis zdarzenia: Pomimo licznych zgłoszeń 911, wit4ek, czyli pracownik frakcji SARA jako jedyny na służbie, poinformował mnie iż jest bardzo dużo zleceń które musi wykonać, dodał również że bardzo chętnie odegra ze mną akcję RP jak tylko wykona te zlecenia, po tym jak do mnie jechał dostałem crasha mta z 4 razy, odjechał wtedy robić zlecenia, ale nie odpuścił tej akcji tylko od razu do mnie napisał że zaraz u mnie będzie i odegra,

[2026-01-05 03:42:40] [Output] : >> [24] wit4ek: musialem na wifi zmienic
[2026-01-05 03:42:48] [Output] : << [24] wit4ek: na szybkiej 112 jestem to robimy to rp jeszcze ?
[2026-01-05 03:42:56] [Output] : >> [24] wit4ek: ta
[2026-01-05 03:43:02] [Output] : << [24] wit4ek: g zaraz podjede

Był bardzo miły i pomocny, odgrał dobrze RP i moim zdaniem zasługuje na pochwałę ponieważ rzadko się je otrzymuje i trzeba zachęcić też do pracy kc ❤️
Dowody: filmik na yt nagrałem 

Edytowane przez Floreczek
nick literowkla
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.