Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

🪙 Czarna lista pożyczkobiorców

DarXe.mnr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Żadnych nowych pretendentów (na tamten okres) do czarnej listy.

Statystyki pożyczkowe z okresu 2 wrzesień - 9 wrzesień.
Liczba banów permanentnych zwiększyła się 140 -> 143.

Liczba aktywnych umów pożyczkowych zmieniła się z 32 na 33. Łącznie 176 zawartych umów wraz z graczami na banie oraz w trakcie apelacji.
Przez ostatni tydzień uzyskałem 
$495 101 przychodu oraz -$4 899 (xd) rzeczywistego dochodu, tj.  -0,99%.
Jestem na 0 tak naprawdę z tego tygodnia, czuje się świetnie.

W ostatnim tygodniu łączna strata z pożyczek wzrosła o  0,93%, łącznie $54,27 mln$ strat. Powiedzmy, że 2 tydzień pod rząd na minus.

Potencjalną osobę na czarną listę wyślesz w linku do formularza, który znajduje się w 1 poście.

Statystyki pożyczkowe z okresu 9 wrzesień - 23 wrzesień.
Liczba banów permanentnych
 zmniejszyła się 143 -> 140
Liczba aktywnych umów pożyczkowych zmieniła się z 33 na 36. Łącznie 176 zawartych umów wraz z graczami na banie oraz w trakcie apelacji.
Przez ostatnie 2 tygodnie uzyskałem 
$786 927 przychodu oraz  $2 147 927 rzeczywistego dochodu! tj. +272,95%.
Dziękuje graczom, którzy spłacili mnie po banach permanentnych, tj. @swiezyhajs (81 dni) @marcseel_ (290 dni), @Sereus (711 dni)

W ostatnim tygodniu łączna strata z pożyczek zmalała o  -2,51%, łącznie $52,9 mln$ strat (bilans -4,4 mln$)

Potencjalną osobę na czarną listę wyślesz w linku do formularza, który znajduje się w 1 poście.

Edytowane przez DarXe.mnr
Poprawka koloru
  • Super 2

Statystyki pożyczkowe z okresu 23 wrzesień - 30 wrzesień.
Liczba banów permanentnych
 zwiększyła się 140 -> 141
Liczba aktywnych umów pożyczkowych zmieniła się z 36 na 48. Łącznie 189 zawartych umów wraz z graczami na banie oraz w trakcie apelacji.
Przez ostatni tydzień uzyskałem 
$696 877 przychodu oraz $746 877 rzeczywistego dochodu! tj. + 107,17%.
Bardzo dużo zawartych nowych umów pożyczkowych w tamtym okresie, a to z powodu dodanego pojazdu Zenith oraz Buffalo STX do salonu 🙂 Przeważnie na to szły pożyczki.
Następny tydzień, czyli obecny co minął był tygodniem skarg, jak i banów. Założę się, że wyjdę na minus, ale taka już kolej rzeczy tego biznesu.

W ostatnim tygodniu łączna strata z pożyczek zmalała o -0,09%, łącznie $52,8 mln$ strat (bilans -3,7 mln$)

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.